Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
co do tematu- odpowiada mi sam dex. raz w sumie zdarzyło mi się wziąć na zjeździe 2C-P i było ostro ale poza tym z niczym nigdy nie łączyłem, nie czułem jakoś takiej potrzeby. no chyba, że liczyć z kodeiną ale to trochę inna bajka. wtedy to DXM jest 'dopalaczem'.
Psychodelik (zapewne będzie to jakaś tryptamina) z deksem muszę wreszcie spróbować - ale to raczej będzie właśnie tak, że tym razem DXM będzie dodatkiem.
benzydaminę próbowałem raz, w sumie nie było ciężko, ale nie chcę chyba tego powtarzać. A już na pewno nie z deksem! ;) Ale co kto lubi. ;)
Adm pisze:Jak wiadomo MJ przyspiesza przemiane materii
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Niech szykują: ta pochwę, ten gębę, tyłek ów
Satif pisze:W jaki sposób?Adm pisze:Jak wiadomo MJ przyspiesza przemiane materii
Oczywiście zakładam też możliwość iż nasza utrata wagi mimo przyjmowania olbrzymiej dawki kalorii mogła być spowodowana zupełnie innymi czynnikami aczkolwiek nie przychodzi mi teraz do głowy jakie miały to by być czynniki.
A co do dexa mi to robi taki rozpierdol w głowie ,że starcza sam. Ewentualnie z dwa nieduże buszki jak się dopiero zaczyna ładować :-)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.