Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
mógłbyś rozwinąć z tą lecytyną? albo jakimś linkiem zarzucić.

co do tematu- odpowiada mi sam dex. raz w sumie zdarzyło mi się wziąć na zjeździe 2C-P i było ostro ale poza tym z niczym nigdy nie łączyłem, nie czułem jakoś takiej potrzeby. no chyba, że liczyć z kodeiną ale to trochę inna bajka. wtedy to DXM jest 'dopalaczem'.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 413 / 26 / 0
Zioło najlepsze,perfekcyjnie się komponuje z deksem.Tylko trzeba zapalić tak 15-20 min. po wejściu fazy.Jak wiadomo mj przyspiesza przemiane materii ,dlatego deks się szybciej rozkłada w żołądku.
  • 47 / / 0
Jaranie. W sumie chyba ogólnie lepszy natural, ale... trip życia był na chyba jakichś marnych 750mg deksa + maczanka z dopalaczy, GitRoman, czy coś. Tego to nie zapomnę nigdy... :heart:

Psychodelik (zapewne będzie to jakaś tryptamina) z deksem muszę wreszcie spróbować - ale to raczej będzie właśnie tak, że tym razem DXM będzie dodatkiem.

benzydaminę próbowałem raz, w sumie nie było ciężko, ale nie chcę chyba tego powtarzać. A już na pewno nie z deksem! ;) Ale co kto lubi. ;)
Szukam chłopaka ;]
  • 1587 / 11 / 0
deks zmniejsza paranoję benzydaminową, ale dla mnie taki miks i tak jest zbyt "psychiczny".
rchiro the best
  • 1521 / 73 / 0
Adm pisze:
Jak wiadomo MJ przyspiesza przemiane materii
W jaki sposób?
tekst powyżej =/= prawda
  • 2466 / 15 / 0
Myślę że to jakiś kolejny mit legaliz menów. Tak jak ten że mj zastąpiło by połowę leków.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 4 / / 0
A co myślicie o tabace i fajkach z tytoniem amorytozowanym? Ale tych drewnianych albo fajka wodna?
Uwaga! Użytkownik rivotril jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 1 / 0
To raczej dopalaczem nie jest
Jeśli mi coś kobieta skradnie, mąż lub chłopiec,
Niech szykują: ta pochwę, ten gębę, tyłek ów
  • 12 / / 0
Dobry buch(niweluje wszelkie nudności) i jakieś piwko-wtedy robi się przyjemniej :)
  • 51 / / 0
Satif pisze:
Adm pisze:
Jak wiadomo MJ przyspiesza przemiane materii
W jaki sposób?
Pojęcia nie mam na jakiej zasadzie ,ale to może trochę tak działać. W zasadzie z notorycznych jaraczy jakich znam wszyscy są szczupli. Poza tym jak raz z swoją paczką byłem na obozie( 10 dni) i paliliśmy codziennie spore ilości to każdy zrzucił z 0,5- 1kg a wpierdalaliśmy na potęgę :-D Trzy naprawdę obfite posiłki plus kupa gastro :-D ( tabliczka czekolady i duża paka czipsów zjedzona przed snem to był standard)
Oczywiście zakładam też możliwość iż nasza utrata wagi mimo przyjmowania olbrzymiej dawki kalorii mogła być spowodowana zupełnie innymi czynnikami aczkolwiek nie przychodzi mi teraz do głowy jakie miały to by być czynniki.

A co do dexa mi to robi taki rozpierdol w głowie ,że starcza sam. Ewentualnie z dwa nieduże buszki jak się dopiero zaczyna ładować :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.