ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
a kojarzy ktoś takie pomarańczowe tesle z 2018/2019 roku?
jadłam parę piguł w życiu, ale to one zachowały się w mojej pamięci na dłużej. aż śmiem twierdzić, że mam wrażenie, że one jedyne były na MDMA - mega wejścia, wyostrzone kolory (miałam wtedy powieszone lampki przy oknie i one rozbłysły takimi pięknymi kolorami), euforia z samego stania i ruszania rękami, no cos pięknego 🧡
  • 177 / 27 / 0
Kiedyś w latach 00' latały piguły wisienki. Tak teraz myślę że one musiały być na MDA. Ale pewności nie mam i oficjalnie nie próbowałem tej substancji a chętnie bym to zrobił. Pamiętam że jak kiedyś zjadłem 2 te wisienki to była potężna faza, euforia+pobudzenie+wizuale i wygrzewało tak dobre kilka godzin.

Żadne MDMA czy benzofurany później nie dały już podobnej fazy. Jedynie można było przedawkować co się kończylo nieprzyjemnie.

przeniesiono - łysy
Ostatnio zmieniony 09 września 2024 przez AngelSentinel, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawienie musi trwać.
  • 225 / 20 / 0
Czy ktoś w ostatnim czasie zarzucał różowego faraona? Jak wrażenia, moc, czas wejścia i ja długo trzyma?
  • 960 / 170 / 0
@gangstanancy ja pamiętam takie jaskrawo żółte - były mocne w chuj, na wixapolu mnie ta tesla strasznie strzaskała wtedy. Wiem, że były też pomarańczowe, ale akurat takich nie miałam okazji spróbować.
Z tego co kojarzę, w tamtym czasie ogólnie tesle słynęły z tego, że były klepate.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 30 / / 0
Też mam podobne skojarzenia tesle z tamtych lat faktycznie miały opinię „klepanych” i wiele osób wspomina je jako coś wyraźnie innego niż późniejsze dropsy. Niezależnie od tego, co dokładnie w nich było, wrażenia typu mocna euforia, wyostrzone kolory.
  • 960 / 170 / 0
Też nie jestem w stanie potwierdzić, co było w tych teslach, bo to były czasy, kiedy w dupie miałam testy typu marquis itd. Ale trzepały srogo, więc to nawet jeśli nie było czyste MDMA to były to jedne z lepszych piguł
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 4 / / 0
31 stycznia 2026Lubiacy pisze:
Czy ktoś w ostatnim czasie zarzucał różowego faraona? Jak wrażenia, moc, czas wejścia i ja długo trzyma?
Znajomy brał i chwalił. Tyle że on już ogólnie najedzony wszystkim także trudno stwierdzić jak klepie
  • 2 / / 0
Szukam info o tabsach koloru mniej wiecej pomaranczowego, kangurek na awersie a na rewersie podziala, jakis napis i NL na dole ala stempel
  • 225 / 20 / 0
Czy miał ktoś okazję próbować w ciągu ostatniego roku żółtych żab? Jakie wrażenia, ponieważ ja spotkałem się z pozytywnymi opiniami? Jeśli ktoś wie co i w jakiej ilości w nich jest to będę wdzięczny
  • 51 / 1 / 0
@Lubiacy
Jeśli chodzi Ci o kermity żółte to MDMA ok 200mg chociaż nigdy nie wiadomo co w nich może być i ile.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.