4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
w krk z 1.5 miesiąca temu był ryż teraz to już chyba nie ma...
  • 9 / / 0
Hej Dziewka, w Szn 4MMC? Ej chyba to 4MEC zwany szronem - tego jest sporo.
  • 410 / 8 / 0
da się dostać w Wa-wie. bez wałków na wadze i bez domieszek. po 50pln
  • 849 / 44 / 0
ziper, mógłbyś mi opisać wygląd zapach itd tego po 50?
  • 174 / / 0
podłączam się do pytania wyżej
dawajrowa, da się, jakość bdb, pełne sztuki, koszty różnie, mniej niż 60 się nie spotkałem
  • 410 / 8 / 0
pisałem już o krk był tam ponad 1.5 mies. temu ryż po 100 za sztukę. teraz chyba jest drobny kryształ po 70 bez wałków. w wwa puder, drobniutkie kryształki się błyszczą miejscami. waga ok, jakość ok (taka sama jak pudru przed delegalem, jak dla mnie lepsze od ryżu). nie ma dosypek (zauważyłbym gdyby coś było nie tak). jest koloru białego i czuć lekki mefowy zapach (po zostawieniu w portfelu na trochę to potem cały jebie mocno)
  • 159 / 8 / 0
Jak drobny krysztal w krk po 70 to pewnie modyfikowany ;-)
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 8 / 0
nie, prawdziwy ;-)
  • 56 / 2 / 0
jakość jak kryształ,nie ma dobrego kryształu chyba ostatnimi czasy nigdzie
Uwaga! Użytkownik fikcjajestmodna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 44 / 0
Moim zdaniem lepiej jednak ciut dopłacić i brać kryształ.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.