Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 92 / 0
Możliwe , no ale fakty są takie że to dopaminowe podniecenie było na niskim poziomie :(
Dostawca jest ok na pewno , no ale może dam jeszcze jedną szanse tej substancji tylko tym razem od innego sprzedawcy

scalono - surveilled

Robiłem dzisiaj drugie podejście do NEB , 5 dni przerwy (chyba starczy na uzupełnienie pokładów dopaminy ?) od ostatniego razu z tym razem bez tolerki na dopaminergików , sort od /cut/ . No ale tym razem na początek poszło około 270mg + po paru chwilach ponad 100mg , i później jeszcze 2x po ponad 50mg , razem od 24 przerobiłem ponad pół grama :( + potem jeszcze resztki z dzielenia snortnołem ale dużo tam tego nie było koło 20-30mg , nawet nosek w nosku tego nie poczułem
A miało być tylko 300mg na test fuuu . Sort od[cut] cienki :( wcześniej jakos mocno nie narzekalem na ich jakość , ale w porównaniu do NEB`a od [cut] czuć sporą różnice :(
Ale mniejsza o to , tym razem do testu podszedłem z innymi oczekiwania :P już nie chciałem euforii w stylu mocnych dopamino rzeźników %-D tylko jako stymulant - mocniejsza wersja bufa i jeśli o to chodzi to jest ok , nawet lepiej tylko gdyby dawkowanie było tak jak w przypadku bufika to cudeńko by było ^_^
No ale po cichu też liczyłem na dopaminowe podniecenie , no i tu znów mały zawód :( bo euforia byla nawet mniejsza niż za pierwszym razem , przy większej ilości a wtedy wyraźnie czułem lekki niedosyt :P
S&S porażka to też miało na bank swój udział , bk jednak nie nadaje sie do zabawy w domu :( no ale nie mogłem sobie kompana skołować :(
Empatia na w miarę wysokim poziomie , ale nie aż taka że , trzeba wyjść do ludzi i chuj
Bardzo fajnie sie rozmawiało , a właściwie pisało :P
Do nauki jednak bufik jest lepszy , chociaż na NEB też sie idzie sie skupić
Spływ za to masakra , chociaż i tak nie ma co porównywać do etylofenidatu , no i nos przez czas działania bardzo zatkany i co chwile pociąga sie nim :P
Czas działania przy takiej ilości jest a właściwie byl ok , ponad 4h było czuć empatie, taką sobie euforie i lepsze samopoczucie , teraz po troszkę ponad 4h zostało pobudzenie które zapewne nie pozwoli usnąć przez najbliższe kilka godzin :(
Odwodnienie bardzo czuć , szczękościsk jest bardzo delikatny ale da sie go odczuć , ciekaw jestem jak by to zadziałalo przy podaniu oralnym ? :huh: , ale za mało mam żeby sie aż tak bawić
Na plus jeszcze bardzo nieznaczne powiększenie źrenic i praktycznie zero wjazdu na organizm , na peak`u dało sie odczuć delikatnie szybsze bicie serca . No i co ciekawe jeszcze , da sie jeść podczas działania , przy bufie nie mogłem przez jeszcze kilka godzin po zażyciu nic zjeść , a tutaj da rade jeść.
Gdyby jeszcze sie dało łatwo i szybko usnąć , eh :) Aha no i co do pobudzenia to jest , ale także nie jakiegoś duże , coś ala etylofenidat z tym że tutaj jest chęć na robienie czegoś ^_^
Aaa i pojawiły sie drobne problemy z błędnikiem ,ale nie wiem czy to nie od dawki bo z tego co widzę to sporo ponad zalecane dawki przyjąłem tego . Ciekaw jestem jak wygląda wpływ na ciśnienie tej substancji , ale nie umiem sie obsługiwać ciśnieniomierzem :lol:
Zaskoczyła mnie ogromna chęć na dorzucenie , wcześniej tego nie mogłem oblukać bo całość 0,25g poszło w kilkadziesiąt sekund ,aż sie ździwiłem że tyle moge w nos załadować ;] dobrze że w porę się ogarnąłem i zaprzestałem , w towarzystwie zapewne bym nie skończył dopóki woreczek nie byłby pusty , no i bez częstowania sie by nie obeszło , a to ciekawe bo przed wzięciem żydziłem znajomemu tego , a zaraz jak poczułem działanie to oczywiście chciałem obdarować nieszczęśników proszkiem radości :yay:
No ale tak zazwyczaj mam po substancjach wypierdalających empatie na wysoki poziom :rolleyes:

Ostatnim razem o 8:37 czy tam 47 zasnąłem , zejścia praktycznie brak tylko leciutki ból głowy po przebudzeniu ale zaraz przeszedł , no i troszkę gorsze samopoczucie ale nie wiem czy nie spowodowane wkurwieniem na rodzinę :P Neurotoksyczność pewnie nie wielka jeśli przyjąć wyznacznik zjazdu jako toksyczność. No ale wiadomo to jest RC więc nigdy nie wiadomo , jakie będą skutki uboczne stosowania tego

Potencjał jest , i po przyszłej (oby nie ) delegalizacji bufika , NEB spokojnie może zastąpić , tylko to dawkowanie jeszcze , ale da sie to przeboleć
Dziwi mnie takie nikłe zainteresowanie tą substancją , a w szczególności starych mefiarzy %-D
Post Murtiego bardzo zachęcił do testów , ciekaw jestem skąd miał NEB ? Być może Polski sort dość mocno róźni sie od zagranicznego , anyłej pozostałem około 0,5g stestuję za jakiś czas , ale w mixie z metedronem , lub metylonem jak uda mi sie go "odnaleźć"
Podsumowując , jakby cena była niższa 50/1g to NEB z pewnością byłby bardzo często przeze mnie badany :) , a na ten czas spróbuje jeszcze sortu z 1-2 sklepów i dam sobie spokój do jakieś promocji, obniżki czy cuś . Jak ktoś zawiódł sie słabym lub niewystarczająco speedującym działaniem bufika powinien spróbować NEB i pewnie będzie zadowolony . Póki co polecam sort od [cut] , warto nawet 0,25g obadać a grosze kosztuje , a[cut] bym że tak powiem w ostateczności brał albo ewentualnie wzmacniał działanie czymś jakąś pipe albo innym ketonem
Ale sie rozpisałem :moody: no i tak jak mówiłem jak sie na czymś tester skupi to bardzo milutko czas leci i wcale nie nudzi ta czynność

A i tak apropo Meopp zwiększyło by działanie NEB`a ? Jestem tego pewien na 99% ale wole spytać :P
Ciekaw jeszcze jestem czy można sie spodziewać jakiś innych modyfikacji buffika , bo być może coś ciekawego by z tego wyszło , a przydałoby sie bo teraz na rynku bk pusto sie zrobiło i większość , jest niestety przereklamowana i sprzedawana jako zamienniki zdelegalizowanego MDPV , Metylonu i 4-MEC...

Aaaaaaaa no i jeszcze jedno , teraz mi sie przypomniało , skoro GBL zatrzymuje i podwyższa poziom dopaminy to chyba powinien zwiększyć euforie NEB ? , no i jak z kolejnością bo wstawiony GBL`em , pewnie straciłbym znacząco na stymulacji :( , więc chyba jakieś 2-3h po skończeniu działania GBL , dobrze kminie ?

sklepy - surveilled
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 62 / 0
GBL z piperazyną zmixowany w jednym kubku z ulubionym napojem, spożyty jakieś 15 minut przed beta-ketonem. Bardzo sobie chwalę taki mix.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2428 / 92 / 0
Teraz dość przykre ale ciekawe zjawisko zaobserwowałem .
Spływ zjebał mi smak :lol: wszystko smakuje chemią podchodzącą pod GBL :moody:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Wg mnie lipa, stymulacja typu "cos mnie wzielo, ale co mi to daje..." jakbysmy wypili 2 mocne kawy. Wg mnie nic fajnego, zjadlem ok 0,7 g w ciagu dnia i tylko nocke miałem nie przespaną :huh:
  • 2428 / 92 / 0
Jaki dostawca ? no chyba nie - surveilled
Jaka pierwsza (jednorazowa) dawka ? i droga podania ?
No i jak z tolerką ?
z góry dzięki za info
  • 42 / / 0
obadalem juz ponad pol gieta sniffem tej substancji - biały, lekko wilgotny proszek (wyglada dobrze) - i poniewaz mam doswiadczenie z bufem, etylofenidatem i alfappp nie zachwycil mnie za bardzo. lzejsza od b, EPH i app stymulacja ciala i umyslu, euforii zadnego rodzaju nie bylo (ale po bufiku tez juz ledwo co, kiedys bylo lepiej). bardziej zapycha i szczypje nos niz b. na plus - najmniejsza ochota na kolejnego szczurka z calej czwurki, mniejsze odwodnienie niz po b i EPH. jeszcze zrobie jakis miks z euforycznym ketonem, moze bedzie fajnie

podsumowywujac - substancja najwyzej srednia - jest duzo lepszych na rynku, nie zamierzam kupowac tego ponownie
  • 211 / 2 / 0
Ciekawy tekst z : http://murtibing.blog.com/2011/07/17/neb/
Latest Entries »
NEB
Filed Under: Środki na odchudzanie, Stymulanty, Wszystko — murtibing — 2 Comments
July 17, 2011

Nazwa chemiczna: alfa-etyloaminobutyrofenon

Nazwy handlowe: NEB; E-B; N-etylobufedron

CAS: Nie nadano

NEB jest długo działającym stymulantem centralnego układu nerwowego. Po raz pierwszy został zsyntetyzowany i otrzymany w Polsce jako legalna alternatywa na wypadek delegalizacji bufedronu. W porównaniu z pierwowzorem różni się jednak czasem działania. Po przyjęciu donosowym występuje silne podniecenie, słowotok i chęć kontaktu trwające przez okres 1,5 – 2 godziny. Po tym czasie zostaje długo utrzymująca się stymulacja do 6-8 godzin, zapadnięcie w sen nie jest czasem możliwe kilkanaście godzin po spożyciu. Rzadko kiedy występuje chęć na dociąganie.

Efektywne dawkowanie donosowe mieści się w przedziale 80-200 mg. Przy mniejszych dawkach (50-100 mg) występuje głównie stymulacja. W takich ilościach jest dobry do nauki, pracy, stłumienia apetytu i na treningi. Zwiększanie dawki (100-150mg) powoduje że początkowe podniecenie/euforia są mocniejsze występuje silna chęć na kontakty towarzyskie i empatia. W dużych ilościach (150-250mg) bardzo przypomina klasyczne twarde narkotyki typu amfetamina lub metamfetamina. Dużą jego wadą jest błyskawicznie rosnąca tolerancja i tolerancja krzyżowa z innymi beta-ketonami. Dlatego powyższe dawki odnoszą się do osób mających sporadycznie kontakt z b-k.

Dawki w przyjęciu oralnym są podobne, z tym że efekty nieznacznie się różnią. Osiągnięcie euforii nie jest możliwe, czas działania jest podobny, utrzymuje się głównie stymulacja. Tą drogą dosyć mocno hamuje łaknienie. Im większa dawka tym efekt dłużej się utrzymuje.

Do charakterystycznych efektów fizycznych należą przyspieszenia akcji serca (dosłownie czuć walenie w klacie), wzmożone pocenia się i przy większych ilościach dreszcze przechodzące przez całe ciało. Apetyt jest hamowany na około 6 godzin.

Tworzy bardzo dobre mixy z MeOPP (w stosunki 1:1) i z brefedronem (brefedron:NEB = 3:1).

Podsumowując: Jest to obecnie jeden z najlepszych stymulantów na rynku. Dobry do pracy, do nauki, na treningi i idealnie spisujący się przy zrzucaniu wagi. Przez pierwsze 1,5-2 godziny działania świetnie też spisuje się na imprezach.
  • 49 / / 0
Siema, mam pytanie jak wygląda tutaj bezsenność w porównaniu do samego bufedronu ? jest większa, czy tez taka sama ? I jeszcze jedno czy przy podaniu donosowym ostro boli nos ? bo mam sort tego ale niewiem czy opłaca sie donosowo brać ( słyszałem, że bardzo boli)
Uwaga! Użytkownik shinowski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 92 / 0
Bezsenność bo ja wiem ? Gorzej niż po bufie na pewno
Sniff jest bardzo ok ^_^ i da sie przeżyć spokojnie , możesz zapodać doustnie ale jak masz więcej tego bo inaczej lepiej nosem :diabolic:
  • 39 / 1 / 0
hmmm...

Znajomi chwalą. Poszedł woreczek 1g w trakcie imprezy na 3 osoby.

Pierwsza aplikacja, jakaś 1/6 (ok. 167mg) woreczka na osobę coś ok. godziny 4:00. Przyjemny strzał dopaminki i pobudzenie. Nieźle komponuje się z alko. Impotencja. Efekty fizyczne ok., tętno wyższe, ale bez tragedii. Ok. 6 rano kolejny aplikacja, jak wcześniej. Podbicie efektów, głównie tych fizycznych, które swoje apogeum osiągnęły ok. 8 rano, wysokie tętno, temperatura, potliwość. Cały czas przyjemnie, zejście delikatne, brak negatywnych ef. psychicznych. Brak chęci na dorzucanie.

Pierwszy sen możliwy o godz. 16-17 (bardzo płytki). Na dobre zasnąłem ok. 22. Współtowarzysz spożywający te same dawki w tym samym czasie bez jakiejkolwiek tolerancji na cokolwiek zasnął o 3 w nocy.
Uwaga! Użytkownik zaczelosieodmefa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.