Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
Też macie takie kurewskie wyrzuty na drugi dzień po ćpaniu? Gdy sobie mówiliście miałem nic nie ćpać, a potem znowu się czymś zajebaliśmy. Ja się czuje zeszmacony :nuts:
  • 10 / / 0
GBL, moze jakis kwasik, nie wiem czy ako jest dobrym pomysłem chociaz nie wiem na dołka tego nie brałem %-D ale władek to wg. mnie odpada :kotz:
  • 1959 / 56 / 0
lolek555 pisze:
Też macie takie kurewskie wyrzuty na drugi dzień po ćpaniu? Gdy sobie mówiliście miałem nic nie ćpać, a potem znowu się czymś zajebaliśmy. Ja się czuje zeszmacony :nuts:
Nie.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1053 / 76 / 0
ja tez nie.

a co do tematu, jebnij sie w leb, zebys nie musial uciekac w cpanie przez dupe, no prosze Cie. zjedz cos po czym sobie to porozkminiasz i poukladasz, jakis psychodelik, spal jointa, zjedz tryptamine. nie zryj opiatow
  • 616 / 4 / 0
Ja mam na drugi dzień wyrzuty sumienia, że się skończyło, albo że tak mało zrobiłem, albo że dzisiaj nie zrobiłem nic fajnego.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 3 / 0
Imo. na dola nie bierz opiatow, benzo i tp:P. alko, mj nie pomaga. Polecam dysocjant jakis ;] Ewentualnie, jak juz polecano, psychodeliki. A najlepiej, znajdz jakies zajebiste zajecie, ktoremu mozesz sie oddac i pochlonac. Znajdz pozytywnie nastrajajaca muzyke (i zarzuc tryptamine %D)
peace
Miej dystans
  • 86 / 3 / 0
  • 355 / / 0
Xanaxator pisze:
mefedron :D
To jedyna drag ( z tych ktorych bralem ) o ktorym moge powiedziec ze to prawdziwe ścierwo.
Odkad odstawilem i przeczekalem pare miesiecy az cisnienie minie, juz nie mam ochoty tego nigdy cpać.
Najwieksze gówno jakie moze byc, szczegolne to co teraz jest w Stolicy
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 3490 / 55 / 0
Najlepszy drag na dołka to haszysz bo stosunkowo łatwo jest połknąć zanim cie tam dowiozą. W smaku też jest ok więc nie bedzie japy krzywić i psiarz może nawet nie skumać, że właśnie pożerasz towar.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 784 / 28 / 0
Czemu drag jest taki najlepszy na dołka? tyle zna kawałów? no ciekawe, po cyganie niejednego się można spodziewać, paru znałem. Ale nie uwierzę, że te o Żydach i Murzynach, czyli najfajniejsze, nie zaczną się dublować jeszcze zanim się wszyscy pod celą poznają z okoliczności. Drag musiałby co najmniej znać jakieś fajne sztuczki z kartami, żeby być najfajniejszy na dołka. Bo jak nie to biorę swojego kolegę Monopola, z nim zawsze jest przezabawnie. I takiego Sępa chciałbym zobaczyć na komisariacie, to znaczy tfu tfu, ale nie da się zaprzeczyć, że to byłby już nieprzeciętny ubaw. Zakładam oczywiście, że jesteśmy tam za pietruszkę. Choć już taki drag może być tam oficjalnym lokatorem. Jeśli przyjmiemy, że częstotliwość wizyt draga na dołku jest proporcjonalna do liczby jego kont na hajpie, to napatoczenia się draga w kryminale można być pewnym jak porannej pajdy ze smalcem. Czy na tym polega najlepszość draga na dołku?

bo jak tak to zajebioza. Zawsze lepiej z dragiem jak będzie chujowo niż bez draga. Na jakim dołku najczęściej można go spotkać?
Ostatnio zmieniony 26 marca 2011 przez koala, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...