Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 442 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: titi »
Urban legend says, ze trzeba sobie wyrabiac receptory na opiaty by zaczely dzialac...
Coś za dużo przypadków, że koda nie działała jak należy. Ja pierwsze dwa razy miałem takie, że czułem tylko negatywne skutki. A za trzecim poszło już bardzo dobrze.
Kurde, dawno temu z trawą też miałem podobnie. Wszyscy w około ujarani, a ja zupełnie trzeźwy. Dopiero potem "się nauczyłem" być naćpanym.
Ciekawe, bo żadnej innej substancji przyzwyczajać nie trzeba. Ech, to pierwsze koło...
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
A jakie są negatywne skutki?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
na zejściu z kodeiny jakoś jedzenie mi lepiej smakuje:D
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Gastrofaza jest cholerna. Ja wpieprzam tak 45 minut po wejściu kody, bez opamiętania.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Darth Krayt »
Moja historia z kodą wygląda tak, że jak na razie miałem 3 próby - pierwsza, "na alergie"- 90mg; druga 150mg, trzecia 225mg. Za każdym razem działanie bardzo słabe, w sumie "coś ciekawego" czułem przy dawce 150mg. Ciekawostką jest fakt, że moja luba, która brała razem ze mną, przy drugiej i trzeciej próbie ujebała się totalnie ;). Chyba faktycznie trzeba sobie wyrobić receptory, dlatego też dzisiaj walnę sobie 225mg/300mg i obaczym, co będzie...
I grew in understanding and power and made myself into Darth Krayt.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: penhesz »
Moje podejścia:
pierwszy raz 300, na drugi dzień 300, za parę dni 150+300dxm, następny dzień 150, po niecałych 2 tygodniach znowu 300.
Nic z tego. Za tę cenę mogłem kilka razy wysoko odlecieć z dxm, jednak wymyśliłem sobie, że powinienem dać się rozdziewiczyć kodeinie. Nie wiem czy to jeszcze ma sens -.- Jakieś rady?
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
penhesz pisze:
Jakieś rady?
przyjeb 600mg z grubej rury
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Ksionc jak dojebie :-)
Chłopak chyba robi coś nie tak skoro 300 bez tolerki go nie robi, powinien być mocno zajebany tym bardziej z dexem. Penhesz bierzesz na pusty żołądek całą dawkę na raz ? To klucz do sukcesu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Czy tolerancję na poziomie 600mg można zbić w jakiś sposób? Może jedzenie 150 co parę dni, żeby receptory się "dostosowały" do mniejszej ilości? Choćby do tych 450, bo cztery paki thio czy tam n+ na wątrupkę zajlepiej nie robią.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: penhesz »
Penhesz bierzesz na pusty żołądek całą dawkę na raz ? To klucz do sukcesu
Za każdym razem zapodawałem sobie sproszkowane thiocodiny - całość przyjmowałem w czasie <5 min - na raz nie dałbym rady. Żołądek raczej pusty niż pełny - głodowałem od ok. godz. 15-17, zarzucałem ok. 21.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.