Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1033 / 7 / 0
@labs
[ external image ]
Po prostu taki typ człowieka znam z czasów gimnazjum. Taka brzeczaca mucha. Lata i pierdoli od rzeczy.
no offence ^^
  • 838 / 7 / 0
Przesadzasz.
. Na codzień jesteś bardzo żywa, tryskająca energią. Wszędzie widzisz jakiś głębszy sens.
Jesteś także bardzo uczuciowa. Pewnie interesujesz się też anime. Trafiłem? ^^
TAK! Kocham Cie, jesteś taki słodki. Ten typ też znasz z gimnazjum?
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Nigga, please.
  • 838 / 7 / 0
eueee ueeee ee. Prawda w oko kole - pisz w kajet młody.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Im więcej ćpam tym większą radość potrafię czerpać z trzeźwości.

@up: Choatka chyba ma chłopaka, nie bijcie się tak o nią bo i tak was oleje %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 838 / 7 / 0
"Psychoanaliza, to do ciebie mnie nie zbliża Ty, ja się mogę z kim chcę lizać" ^_^
Sam już nie wiem o co majsterfilterowi chodzi, ale mniejsza otaku szczegóły.

ps: Manga to syf dla emo z wyjątkiem Ghost In the Shell - inoccence.
A tak Manga, to komiksy, a anime, to bajki, a mi chodzi o film właśnie w formie animacji. Polecam.
  • 3248 / 3 / 0
Prawda? Dragi? Niby jak substancja chemiczna ma nam pomóc w poznaniu prawdy? Sam tak kiedyś myślałem, teraz wiem, że się myliłem.
Prawdę poznajemy przy podróżach astralnych, otwieraniu swoich czakr, medytacji, dragi prezentują nam inny tok myślenia, upośledzają nas, dlatego nam się zdaje, że znamy prawdę, a po tripach ta świadomość może pozostać, bo "na grzybach czułem boga" więc "znam boga" - gówno, a nie bóg :)

W żaden sposób negować nie chcę tutaj tripów, wszak sam uwielbiam latać, myśleć trochę inaczej, ale rozróżniam od pewnego czasu dragi (chemię), a prawdziwą duchowość. Gdybym miał wszelkie rozkminy brać na serio to dzisiaj bym głosił, że żyjemy w matrixie, a komputer/konsola umożliwia nam podpięcie się do prawdziwego świata - Liberty w GTA IV %-D - tak, podczas jednego lotu, tak się wczułem w gierkę, że myśl ta tydzień nie schodziła mi z głowy.

Czasem po prostu fajnie jest polatać, poczuć się upierdolonym i gra, pomyśleć inaczej "wooo! kwiatek! ciekawa jest jego geneza! pewnie zasiali go Aztekowie! W jakich oni bogów wierzyli? Czy bóg istnieje? Tak! czuję go!" - zwykłe złudzenie, upośledzony (inaczej pracujący) mózg, odbiera pewne rzeczy nie tak jak trzeba, stąd pierdolenie o poznaniu prawdy - takie moje zdanie. Jedni mogą medytować, rozmawiać z Ojcem, porozumiewać się z DSami, podróżować w czasie i przestrzeni, jednym wystarczy raz na rok potripować z grzybami, a jeszcze inni mogą te dwie rzeczy ze sobą połączyć, wiedząc, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego, lecz lubią patrzeć na Cevy, Oevy, słuchać muzyki 100x intensywniej, być bardziej pewnymi siebie, etc. etc. dragi mają mnóstwo zastosowań, jedno nie wyklucza drugiego.

Miał być to krótki post, jednak moje wywody ostatnimi czasy nabierają rozmachu, zamierzam napisać książkę, w której przedstawię, że "astral" na dragach, a astral prawdziwy to dwie różne rzeczy, że podczas takich podróży nasz duch jest "upośledzony" (nie jest w pełni sprawny). Póki co zbieram materiały.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
prawda jest taka ze plebs jest ogłupiany i oslepiany przez religie, brak szerszej wiedzy i inne konserwatywno-tradycyjne gowna. Cpanie pomaga to dostrzec, ale nawracanie tego motłochu to porywanie sie z motyka na słońce. Krótko mówiąc jesteśmy w dupie wysianej debilami z zakorzenionymi, wyuczonymi odruchami i brakiem zdolności do racjonalnego.myslenia. Ps. Nie oswiecałem sie tabletkami na kaszel.
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2010 przez ciezka bomba, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 838 / 7 / 0
ciezka bomba pisze:
prawda jest taka ze plebs jest ogłupiany i oslepiany przez religie, brak szerszej wiedzy i inne konserwatywno-tradycyjne gowna. Cpanie pomaga to dostrzec, ale nawracanie tego motłochu to porywanie sie z motyka na słońce. Krótko mówiąc jesteśmy w dupie wysianej debilami z zakorzenionymi, wyuczonymi odruchami i brakiem zdolności do racjonalnego.myslenia. Ps. Nie oswiecałem sie tabletkami na kaszel.
Ale tak troszkę stawiasz się poza nawias. Te wszystkie mocne słowa, te plebs, ta swołocz i motłoch, to wyraz zachwytu nad własną oświeconą ćpaniem egzystencją czy raczej rozżalenia, że reszta nie jest taka mądra, jak ty?
  • 915 / 4 / 0
Nie, on po prostu nie wypisuje się z tego grona. Godna podziwu samokrytyka :-D
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.