Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Kurwa uśmiałem się czytając ten topik :-D :-D
Aż miło czytać, co do tematu żeby nie było off, to polecam nawpierdalać sie alpry tak ze 2 mg na pierwszy raz i będzie git.
Też miałem kiedyś takie podejście do tego, no i coś z tego zostało, ale teraz to się z tego śmieje.
Procente był dobry z tym wyłączaniem ortografi, powinien się znaleść w cooltowych :-D
Uwaga! Użytkownik Pan Drag jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 17 / 0
za to kolega wyżej w "śmietniku"
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
zaś ten nade mną na wysypisku
  • 576 / 8 / 0
opio + benzo... w dużych dawkach napewno cię stłumią...Szczególnie bez tolerki :)
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 370 / 21 / 0
4-HO-MiPT wylacza emocje definitywnie. Podczas dzialania tej malo wartej uwagi tryptaminy nie mozna emocjonalnie odniesc sie absolutnie do niczego.
  • 320 / 6 / 0
hempu pisze:
ten tramadol wydaje się byc najbardziej interesujacy...
dzieki
daj spokój młody nikt nie wspomniał o neuroleptykach? przecież to one kasują uczucia tylko przypadku zdrowego kogoś zmniejszylbym dawki 10 krotnie ale to dywagacja tylko,w apteczkach domowych bywaja takie specyfiki,najczesciej na jakas depresje ''nerwice'' sa przypisane i nikt ich nie chce jeść to dlatego są :-D

jak można komuś na start proponować aż 300-400mg tramadolu pojebało was ja wzialem 1 raz 200mg i zalowalem a pozatym za któryms razem dopiero zadziała i nie warto opio dotykać proste.
  • 585 / 4 / 0
  • 915 / 4 / 0
feta dobra na wszystko :finger:

(oczywiście ponuro żartuje)
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Jak dla mnie tramal efektywnie wyłącza emocje. Miałem raz podawany po pewnym zabiegu. W sumie to z 6 zastrzyków i.m. przez 2 dni. Leżałem jak warzywko nieczułe na wszystko. Imo kompletny syf, niewarty czegokolwiek, ale znieczulica jest.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 6 / 0
Tryptaminek pisze:
Jak dla mnie tramal efektywnie wyłącza emocje. Miałem raz podawany po pewnym zabiegu. W sumie to z 6 zastrzyków i.m. przez 2 dni. Leżałem jak warzywko nieczułe na wszystko. Imo kompletny syf, niewarty czegokolwiek, ale znieczulica jest.
pierdolisz sie nie znasz co to jest 2 dni kurwa mać.gówno nie wyłaczanie emocjii.do tego jest chloroprothixen nie tramal,tramal pobudza do jasnej cholery idioto ociezaly.Podobnie pobudza i uspokaja jak opium tez ma efekt pobudzajacy i depresyjny/likwidujący emocji jak to możecie nazywać.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2011 przez befree, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.