Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 28 / 0
Zgadzam się, nie ma chyba sytuacji w której nie szłoby otworzyć piwska. Ja się w takiej sytuacji jeszcze nie znalazłem.
  • 550 / 3 / 0
Otwieranie piwa sposobami "nieotwieraczowymi" daje mi tyle radości, że jak mam pod ręką tylko otwieracz to i tak otwieram nim piwo sposobem zapalniczkowym. Ciekawostka - kiedyś otworzyłem piwo z hukiem o ząb. Tyle, że nie swój. Potrafię również papierem.
@Belial
Obczaj filmiki w Internecie, przyjrzyj się, to naprawdę łatwe, a jest praktyczne i daje radochę. A najlepiej poproś o pomoc kogoś kto umie to robić i jest na tyle miły, że Cię nie wyśmieje. Boże jaki żal :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
Otwieraj płytą CD, najlepiej wyskakuje.
U kumpla tak otworzyłem, kapsel uderzył w płyty CD które ma na ścianie przyklejone to aż jedna spadła :D
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 2 / 0
AstralWalker pisze:
Otwieranie piwa sposobami "nieotwieraczowymi" daje mi tyle radości, że jak mam pod ręką tylko otwieracz to i tak otwieram nim piwo sposobem zapalniczkowym.
O to to!
Otwieranie browaru jest nawet bardziej przyjemniejsze niż samo jego spożycie :D
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2011 przez akaz, łącznie zmieniany 1 raz.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.