Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 210 / 7 / 0
Kurwik pisze:
feydewey pisze:
A prawda jest dwoista, zatem stawianie sobie celów i realizowanie ich ma jak najbardziej sens
No pewnie :) A jak się pamięta o tym co pisałem to przy okazji cele nie spełnione nie robią smuteczków. Nic nie robią.
Czym Ty się drogi kurwiu w życiu zajmujesz ? Bo gadasz nie jak oświecony, bardziej jak agent ubezpieczeniowy.
  • 283 / 1 / 0
Ja dzisiaj mialem kmine ze " jak to zajebiscie ze ja mam chuja a laskie nie :-D " i niech sie jebia jbc moge je wyjebac :-D PM
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 5792 / 1188 / 43
Ja od pewnego czasu mam taką oto rozkminę : Czy wszyscy ludzie ćpają ?? Mam myśli , że wszyscy ludzie są naćpani i nikt nie jest trzeźwy ! Po prostu ludzie mnie rozśmieszają i według mnie każdy w głowie ma małą banie. Wszyscy wokół : staruszki , dzieci , zwierzęta , pani na poczcie itp. To bardzo dziwne. Może trochę dragi mnie poryły hehe a może ma tak ktoś ??
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 574 / 3 / 0
@up zwłasza mochery żujące mordą poprawiając protezę wyglądają jak na paszczościsku bo prochu jakimś.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
london5 pisze:
Ja od pewnego czasu mam taką oto rozkminę : Czy wszyscy ludzie ćpają ?? Mam myśli , że wszyscy ludzie są naćpani i nikt nie jest trzeźwy ! Po prostu ludzie mnie rozśmieszają i według mnie każdy w głowie ma małą banie. Wszyscy wokół : staruszki , dzieci , zwierzęta , pani na poczcie itp. To bardzo dziwne. Może trochę dragi mnie poryły hehe a może ma tak ktoś ??
Ja mam podobnie, ale to wynika z faktu, że tak naprawdę nie ma "normalnych" ludzi, są tylko nieprzebadani. ;-)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5792 / 1188 / 43
Dokładnie !! o to mi chodziło hehe Wszyscy ludzie zachowują się dziwnie i każdy ma jakieś tam schizy. Nie ma normalnych homo sapiens .
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 476 / 4 / 0
To może ja wypiszę kilka ostatnich rozkmin, jakie mnie naszły podczas palenia.
* Smak jest oddzielony od chęci jedzenia - chodziło chyba o to, że poczucie smaku jest wyraźnym następstwem chęci jedzenia, czyli gdy chcemy coś szamać na siłę to i tak poczujemy smak danej potrawy (?)
* Podczas palenia czuć działanie każdego nerwa - to następstwo uczucia przyjemnych prądów, jakie mam po mj
* Dopamina odpowiada za smak jedzenia - to chyba nie wymaga wyjaśnień
* Receptory smaku są także w przełyku - to oświecenie wzięło się z jedzenia ostrych chipsów, których smaku nie czułem na języku, a tylko w przełyku
* Dobrze jest mieć smartfona ze stałym dostępem do internetu - a ta myśl jest następstwem zakupu pakietu internetowego do mojej komórki, przez co odkryłem, że fajnie jest mieć zawsze dostęp do internetu
* Po co myśleć, nie lepiej zaufać Bogu? - ta rozkmina została zapisana w bliżej nieokreślonym momencie i nie wiem, o co mi z nią właściwie chodziło.
  • 1456 / 19 / 0
Schizool, jesteś smokiem?
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 7 / 0
Kiedyś natrypaminiony wróciłem na chatę, nie mogłem się ogarnąć, stałem nad kranem, woda leciała a ja miałem głęboką rozkminę, że cały nasz wszechświat to taka jakby cząsteczka, planety i gwiazdy to jej części składowe, takich cząsteczek jak nasz wszechświat są miliony i wszystkie one tworzą coś dużego, a to duże również jest jedną z miliona cząsteczek czegoś jeszcze większego a to coś jeszcze większe jest jedną z wielu części czegoś większego itd. Usiadłem z wrażenia na podłodze, wziąłem do ręki WC szczotkę i chlapiąc nią po ścianach z tępym wzrokiem czułem nieskończoność.
  • 3129 / 26 / 0
Schizool pisze:
* Receptory smaku są także w przełyku - to oświecenie wzięło się z jedzenia ostrych chipsów, których smaku nie czułem na języku, a tylko w przełyku
Wystarczyło uwazać na lekcjach i nie byłoby takich super rozkmin.
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.