Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 314 / 0
Jesteście jebnięci %-D .
  • 226 / 3 / 0
tdc01 pisze:
Spie z telefonem przy uchu bo sie boje ze nie uslysze rano budzika xD
Polecam zmienić przyzwyczajenie, ponieważ promieniowanie emitowane przez telefony komórkowe może negatywnie wpływać na żywe tkanki oraz powodować uszkodzenie kodu DNA dodatkowo działa niekorzystnie na głowę

AstralBlade pisze:
jeżeli coś jem to zawsze muszę mieć picie i po każdym gryzie popijam
Tutaj polecałbym wydłużenie czasu przeznaczonego na posiłek i dokładną fragmentację pokarmu w jamie ustnej, pozwoli to ślinie na tyle nawilżyć spożywaną masę, że potrzeba popijania zniknie. Idzie za tym poprawa stanu zdrowia związana z oszczędzaniem substancji wykorzystywanych do trawienia oraz lepsze samopoczucie, wynikające z krótszego trawienia (pijąc, zmniejszamy stężenie kwasów żołądkowych)

Co do moich przyzwyczajeń, to bardzo często lubię powtarzać sformułowania w stylu
"ale bym się skwasił"
"achh, bym se kwasa zajebał"
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 80 / / 0
dzieki za rade;)
aleeeee
dobrze mi z moim spierdoleniem;]
  • 2179 / 30 / 0
ale nam z nim niedobrze :-p
Co do moich przyzwyczajeń, to bardzo często lubię powtarzać sformułowania w stylu
"ale bym się skwasił"
"achh, bym se kwasa zajebał"
o to to :D
  • 12 / / 0
ja obcinam rozdwojone końcówki :blush:
Uwaga! Użytkownik zarazwracam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 4 / 0
Moją obsesją jest podpieprzanie stringów na bazarkach u ruskich- autentycznie nie mogę żyć, jeśli nie podwalę jakichś różowych, koronkowych dessous rodem z Chin. W ogóle- pierdolec na punkcie bielizny. Mam też manię jeśli chodzi o golenie kuciapki & friends- codzienny mus. A czemu to wszystko? Bo mam lot, że gdzieś padnę, i mnie zgarną do szpitala, i tam rozbiorą (a tam jakiś niedopasowany stanik i dół albo kiełki - koszmar) :D przed tym jak zaczęłam eksperymenty tak nie było :-D a teraz takie mam loty.
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
-Zawsze urywam fragmenty po 4 'listki' papieru toaletowego gdy się podcieram.
-Zawsze mam przy sobie chusteczki higieniczne.
-Gdy tylko dotknę telefonu muszę zobaczyć która godzina.
-Każda rzecz którą noszę przy sobie (telefon, fajki etc) ma określoną kieszeń.
-Mam pierdolnik na biurku.

Reszty grzechów nie pamiętam bądź nie chce mi się przypominać.
  • 82 / 4 / 0
no i podobnie jak jezus gdy mi coś wejdzie w zęby muszę to wytargać tylko to robię językiem czasami mam zabawę na całe popołudnie
A ja mam akryle, i akrylami wyciągam. Widok przezajebisty.
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 4 / 0
poprawiam okulary zawsze srodkowym palcem %-D
mam na stole zawsze conajmniej 3 szklanki
pije litr coli dziennie
po paleniu papiersów zawsze pstrykam kiepem jak najdalej
bekam bekam bekam niepatrzac na okolicznosci ani osoby ktore sa kolo mnie
w autobusie siadam zawsze na koncu
nie ruszam sie z domu bez zapalniczki komorki i fifki :diabolic:
  • 1611 / 34 / 0
Śpię zawsze w zatyczkach do uszu domowej roboty (z poślinionej chusteczki) :-D
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.