Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pit har »
zewsząd i znikąd pisze:
Bardzo transowe, ale nie w tym sensie, co jakieś techno
wiem że sie czepiam, ale ja prostestuje, trans to nie techno ;)

a czasami nawet potocznie rozumiane techno to nie techno ;)
[b][color=green][size=108]Dance, dance is active meditation. When we dance, We go beyond thought,
beyond mind, and beyond our own individuality. To become One in the Divine Ecstasy
of union with the Cosmic Spirit. This is essence of the Trance Dance Experience.[/size][/color][/b]
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
A mnie to raza "darudy" i "scootery".Dla mnie w elektronice,ktorej ty nie lubisz(szacunek dla pokolenia spadkobiercow twojej nuty),to musi byc wyczuwalna ta "ludzka dlon".Dla mnie The Doors "This is the end",to jest szamanska faja.Zaintrygowalas mnie...daj jakiegos linka do tej twojej(podejrzewam niebanalnej) nutki ;-)
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 382 / 8 / 0
www.olelukkoye.ru (stronka po rosyjsku... przynajmniej na jesieni niemiecka wersja jeszcze nie działała)
Jeżeli chodzi o Osjana, na stronce chyba nie ma mp3 i nie pomnę adresu... :( Ale zajrzyj na www.serpent.pl, tam Sklep, wpisz w wyszukiwarkę "Osjan", wejdź w którąś płytę i powinny być próbki utworów.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 640 / 7 / 0
Kwiaty dla Ciebie....dzieki...jestem otwarty na nowe doswiadczenia
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
  • 7 / / 0
http://www.fari.prv.pl/ polecam ściągnąć sobie z tej str empetrójke 'genesis'. Bardzo przyjemne dubowe reggae. Co się zjaram mocniej i słucham tej piosenki to odpływam poprostu.
Polecam też Throbing Gristle 'Adrenalin' ale to już cięższy kawałek. Kolesie robią muzykę chyba po grzybach...coś było o tym na hyperze.
Uwaga! Użytkownik sidewalk.surfer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacoos »
"darudy" i "scootery" to nie muzyka techniczna i z techno nie wiele ma wspolnego... szkoda tylko ze tak malo osob o tym wie...
  • 1680 / 266 / 0
jacoos pisze:
"darudy" i "scootery" to nie muzyka techniczna i z techno nie wiele ma wspolnego... szkoda tylko ze tak malo osob o tym wie...
Dużo osób wie, tyle że najgłośniej szczekają Ci, którzy nie wiedzą.

Infected Mushroom - Converting Vegeterians.
Największy przegryw na forum
  • 640 / 7 / 0
drag pisze:
jacoos pisze:
Dużo osób wie, tyle że najgłośniej szczekają Ci, którzy nie wiedzą.

Infected Mushroom - Converting Vegeterians.
Chyba sie niezrozumielismy:Ja preferuje londynska scene klubowa,za elektronika jestem jak najbardziej(Aphex,BOC,Dave angel)Noi oczywiscie psyche-trance
Infected Mushroom? KONKRECIOR,podoba mi sie ich jeden kawal(niestety slyszalem go 2 razy i zapomnialem tytulu),takie melancholijne piano...jak deszcz podlewajacy grzyby,poza tym pamietam to jeszcze z "Shiva space technology"

A "Techno"to reklama perfum i energy drinkow,ale znam prawdziwe,dobre Techno...dokladnie:"Techno",ktore z darudami i skuterami ma wspolnego tyle co Verba z Onyxem
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
O gustach się nie dyskutuje.
Napisaliście na czym lubicie tripować, starczy :)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
1. Mam bardzo wkrecajacy kawalek podchodzacy chyba kazda sekunda pod Dark Ambient - niby tak ale jednak jest w nim cos wiecej. Niestety zapisany jest jako "Tranck No07" wiec nawet jakbym chcial to i tak nie napisze co to jest. Gdyby ktos byl zainteresowany, prosze, niech napisze na maila, z mila checia sie nim podziele :).

p.s. Przy 900mg DXM sam zamknął moje oczy. Potem to juz wiecie, a jak nie wiecie to napiszcie do mnie :).

2. Gorąco polecam, tak jak juz ktos wczesniej to zrobil, kawalki Pink Floyda. Echoes z plyty Meddle poprostu niesie i to w doslownym tego slowa znaczeniu. Ich starsze, te bardziej psychodeliczne niz rockowe, plyty wymiatają :).

3. Aphex Twin i jego plyta "Selected Ambient Works". Spokojna muzyczka. W sam raz na dzien po gdy czlowiek czuje sie jak nowo narodzony :).
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2006 przez 21.1.12.12.23, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.