Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wiele sie pewnie nie mylilem bo zapewne tak bedzie jak nie przestane go walic :-D
kot sie filtruje, ostre cisnienie, jak najszybciej, jak najszybciej, kurwa, mać!!!!!
dobra, jest.
filterek, igla, zaciagam cicika, zmieniam igłę, uprzednio pozbywając się powietrza.
staza, dezynfekcja, szukam bata, wbijam, jest krew, wciskam jegły ile się da, coby nie wypaść, zaciągam, krew wpływa do pompy, to rozluzniam staze i strzelam. oooooooooh yeeeaaaaa kurwa mac!
chwile po strzale, jeszcze podczas wjazdu, mam ostre mdłości (nigdy nie rzygałem, ale wkurwia, bo wjazd psuje)
trwa to jakies 20s i przechodzi
any ideas?
jak sie tego pozbyc?
Masterfilter pisze:Ja mam dziwnie:
kot sie filtruje, ostre cisnienie, jak najszybciej, jak najszybciej, kurwa, mać!!!!!(...)jak sie tego pozbyc?
Po co to wołgle przez igłę zaciągasz? Pan żeś oszalałeś? Okno zamknij
przez to zaciagam juz przefiltrowanego przez strzykawke kota
Edit:
Master jeśli dalej robisz z przepisu ode mnie to staraj się by roztwór zbytnio nie nabierał temperatury.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.