Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 195 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Master1 »
Mnie to deks kopie w sumie na dawce 900 mg...też już miałem skończyć,ale po 3 miechach wróciłem do brania...Bywa.Trzeba wkońcu powiedzieć stop.
  • 12 / / 0
Trzeba wkońcu powiedzieć stop.
nie trzeba, bo ogólnie to nic nie trzeba (nawet ćpać nie trzeba....a uzależnienie psychiczne to w znacznej mierze strach przed zmiana), co najwyżej MOŻNA, gdy sie chce :)
Uwaga! Użytkownik earthangel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Można, ale nie trzeba mówić całkiem stop...
Jak ciężko poprostu nagle ograniczyć tripy to chociaż powolutku, a do skutku.

A najlepiej to od pierwszego tripa trzymać sie przerw.
Ale czasu cofnąć to ja nie umiem hehe
Zresztą wcale nie czuje żebym za często latał... Jak zacznie widzieć jakieś rysy w głowie albo na zdrowiu (ja lub osoby z którymi mam bliski kontakt) to wtedy zrobie ciach, a na tyle silnej woli mam.

Jak narazie nie narzekam ;-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 1 / 0
Lubię skakać z wysokich budynków. Jak złamię sobie kręgosłup to wtedy zrobię ciach, a na tyle silnej woli mam.

Zastanów się
Mądry dekstronauta po szkodzie?
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ale z dnia na dzień nie stane sie tak popierdolony, że nie będe wiedział gdzie głowa, a gdzie dupa...
Jak bym zaobserwował już stopniowo coś złego to wtedy stop.

A zreszta nie obawiam sie o to bo nie latam aż tak bardzo często. I nie na potężnych dawkach.

Zastanowiłem sie ;-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
A przed zaczęciem ćpania dxm nie byliśmy poryci? Chyba jeszcze bardziej niż w trakcie i po. Zastanówcie się sami...
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Shuudan pisze:
A przed zaczęciem ćpania dxm nie byliśmy poryci?
Chyba "byłam".
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 255 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
zapodalem kiedys to raz sam w domu na pierszy raz to zasnolem na szczycie obudzilem sie po 2 3 godzinach i balem sie okna i aury swiatla ogolnie schizofrenia na zawolanie psychiatryk ,2 raz byl leszpy
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
  • 757 / 31 / 0
a czy to wazne?
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 316 / 0
Kurwik pisze:
Shuudan pisze:
A przed zaczęciem ćpania dxm nie byliśmy poryci?
Chyba "byłam".
nadal źle, ciąg myślowy jest nie logiczny. Zakłada, że już nie jest (czas przeszły).
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 22:19:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750285092'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.