Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sarrum »
jest się czym chwalić?
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
A kto sie chwali? Rozmowa jak rozmowa, o wplywie nikotyny na glowe, skracajac
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sarrum »
Pisałem o ostatnim poście Abliego. A wpływ nikotyny jest faktycznie chujowy. Przez trzy lata paliłem czysto okzajonalnie i nawet dwutygodniowe przerwy nie robiły na mnie większego wrażenia, natomiast teraz zaczynam się niestety uzależniać. I niestety nic nie da to że ostatnią paczkę kupiłem z 3 tygodnie temu, bo musiałem oczywiście dostać w prezencie dwie paczki tytoniu, a i kiedy ktoś częstuje papierosem nie potrafię odmówić niestety.

Swoją drogą, próbował ktoś palić papierosa elektronicznego? Ma to sens, czy kolejny gadżet-śmieć?
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ma sens, wiem od nałogowego palacza. Ale przydaje się wydać trochę więcej na początku na porządny papieros, bo te słabe to rzeźnia, musisz się strasznie dużo razy zaciągać żeby coś poczuć i długo się nagrzewają, plus chujowy posmak.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.