Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wasza ulubiona fenetylamina...
Meskalina
97
19%
2-CP
121
24%
DOC
41
8%
DOI
20
4%
DOM
12
2%
2C-B
51
10%
2C-C
15
3%
2C-E
131
26%
2C-I
17
3%
2C-T-2
4
1%

Liczba głosów: 509

ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
1.DOM,2C-P
2.2C-E,DOC ( 2C-E tylko dlatego na 2 miejscu ze bardzo siada na mnie fizycznie w przeciwienstwie do 2C-P)
3.2C-I , 2C-B-FLY
Moi faworyci.
kapo
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
Nie probowalem nic a z checia bym sprobowal wszystko ;)

[Czyli tak zwany offtop]
Ostatnio zmieniony 02 marca 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 2 / 0
Zdecydowanie 2cp ale marze caly czas o meskalinie;]
Wierze w "Bogusia" i jest mi z tym lekko
  • 1951 / 15 / 0
mało jadłem, bo ogólnie bodyload mnie odstrasza, ale zachwycony jest DOI. stał się chyba moim ulubionym psychodelikiem.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
DOC/DOI zdecydowanie.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 519 / 2 / 0
Ja z dwóch które próbowałem 2c-e i DOC no potrafiłbym wybrać faworyta. 2c-e jest piękne i nadaje się do stosowania co tydzień, dwa. Za to DOC ma swój niepowtarzalny magiczny klimat i czas działania odpowiedni na odświętne tripy. Jeszcze jedno, 2c-e działa lepiej w dzień, a DOC w noc. ;-)
Ostatnio zmieniony 11 marca 2010 przez Nananana, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 213 / 3 / 0
2ce / DOC. tyle że DOC w miksie z kodeina/morfiną. inaczej nie da rady wytrzymać.
A najbardziej mnie dziwi, że przy moim kalectwie (mam zanik chrząstki kolanowej 4 stopnia) spośród wszystkich psychodelików, tylko DOC i LSD nasilają bóle w kolanach.
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
co do tego lsd to dziwna sprawa bo ponoc pomaga w jakis tam chronicznych bolach glowy wiec dziwna sprawa. ale to nie watek...
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 2497 / 52 / 0
Ale klastrowe bole glowy maja zupelnie inny mechanizm i podloze w porownaniu do bolu "fizycznego"
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zadi »
klasterowe. to tak na marginesie;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.