Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ile osób zaznajomiłeś z DXM-em?
Żadnej.
65
21%
Jedną, dwie.
116
38%
Kilka.
95
31%
Kilkanaście.
8
3%
Przeze mnie cała okolica chodzi zdekszona!
20
7%

Liczba głosów: 304

ODPOWIEDZ
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: islandur »
Wiecie co z nią zrobić nie !
nie o różach nie o bradkach
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cherrybomb »
Ja zaczęłam łykać bo mnie ówczesna przyjaciółka do Aco zachęciła. Potem wielokrotnie razem brałyśmy i być może przez to nasze relacje się jakoś ochłodziły.
A ja osobiście nikogo w Aco nie wciągam, bo wystarczająco dużo ludzi go je, zaraz farmaceuci nie będą już tacy mili. !
  • 143 / 1 / 0
Hehe, jeśli Wam to lepiej zrobi to powyzywajcie sobie mnie jeszcze ze 2 strony. Tylko na takim poziomie umiecie rozmawiać, ok.
Ja tą kwestie uważam za zamknięta.

a i jeszcze do islandur : chyba sie chłopie za dużo ostatniego koncertu Peji naoglądałeś :) pozdro %-D
od jutra rzucam
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
Chaotka pisze:
Raz zaklikałam do kolegi, który miał w opisie Acodin!. Okazało się, że nie bardzo się orientował, myślał, że to działa jak amfetamina... Więc wysłałam mu artykuł z Hyperreala :)
Fajnych masz kolegów, co sobie ustawiają w opisach nazwy leków o których gdzieś słyszeli. To już nawet nie jest kinderćpuństwo, nawet nie wiem do końca co to jest.
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
to jest emopseudokindercpuństwo
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
mnie to za to pachnie 'wkretem' i to dosc dobrym, skoro wszyscy wierzycie w to paplanie
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
Ależ droga koleżanko, co to za wkręt, wkręcać kogoś że jest się 17-letnią tępą cipą?
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Nie wiem, moj umysl chyba nie jest sobie w stanie wyobrazic az takiej, nieudawanej glupoty. Bo naprawde, jesli to zaden wkret, to trace wiare w ludzi raz na zawsze
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: elem »
W jakims tam czasie ktos zaznajomil mnie z acodinem, postanowilismy z kolega (wtedy po 14 lat) wrzucic to cos, i ciul, zaczely sie krecic banie na acodnie codziennie gdzie na najbardziej przejebanej dzielnicy w miescie wkrecilismy pijacego piwko kolesia w acodin i zaczely sie z nim banie i trwalo to 2 lata, pojechalem na oboz pod namioty i poznalem zawodnikow z katowic na poczatku gadalismy o paleniu a potem wkrecilem jednego w aco przeprowadzilem mu zajebiscie pierwsza banie i sie wkrecil chlopak i oczywiscie nakrecil nasz caly namiot (8 osob) i codziennie szly banie acodinowe na obozie harcerskim hehhe, harcerzy zreszta tam zadnych nie bylo. Jakies 2 lata pozniej wbijamy raz do katowic z tym ziomkiem co go poznalismy w parku jak pil browar do jednego typka z katowic co go poznalem na tym obozie, i cale podworko wrzucalo z nami aco :)
Uwaga! Użytkownik elem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: soultaker »
nie zaznajomiam nikogo mam jakas taka swoja zasade ze nie opowiadam ... " kto chce to bierze taka moja zasada..." a "dziele" sie z tymi co sie dzielą......... dla tych co wiedzą
"Oddech na raty, myśli w leasingu"
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.