Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 874 / 153 / 0
Jak dla mnie jeśli chodzi o amfę, to lato jest najgorsze. Wieczna zamuła, czerwona wygrzana morda i pot. O ile w nocy się fajnie leci tak w dzień to bywa uciążliwe, szczególnie w większych dawkach. No i tak jak dziś np - przygwoździło mnie do łóżka. Leżę przy wiatraku i ledwo mam siłę na szluga przed blok wyjść %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 8103 / 913 / 0
Nawadnianie, to najważniejsza rzecz przy braniu amph podczas upałów.Lepiej :kreska: w nocy, kiedy jest chłodniej a i noc dodaje klimat do fetungi :ręka: .Ja zawsze wolałem w nocy a później chodzić po klubach - od jednego do drugiego. %-D .Sorki za lekki off top.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 486 / 63 / 0
amfetamina latem? wpierdalam, któreś lato z rzędu, władimira i powiem tak - nawadnianie, wiatraczek, więcej jeść aniżeli gdy jest chłodno i ćpamy po nosie - najgorzej jest jak jesteś w ruchu i wchodzisz do sklepu czy coś, aż można drgawek dostać ze zmęczenia - jednak wszystko jest do opanowania. gorzej niz latem robilo mi sie na lakierni po fetungu, tam to kurwa 8h gorąc - a teraz jeszcze mozna sie schowac :D
  • 4 / 6 / 0
Nas eufostimiarzy łączy jeden wspólny mianownik: nienawiść do słońca,lata i upałów.Te bardzo slabe działanie tych substancji w czasie gorącego lata wynika również że słabej wymiany ciepła między naszym ciałem a silnie rozgrzanym powietrzem.Mozg działa podobnie jak dysk twardy na komputerze,im lepiej chłodzony tym większa jego szybkość i wydajność.Japonczycy to nawet chłodzą czasem twarde dyski komputerów laptopów itp.cieklym azotem,który bardzo silnie je chłodzi.Cpanie w takich temperaturach może doprowadzić do bardzo niebezpiecznego przegrzania całego organizmu! Trzeba wtedy nawadniać się na siłę!
  • 53 / 2 / 0
Nigdy nie widziałem przeciwskazań. Ale musicie przyznać że pot wtedy śmierdzi jakby jeszcze bardziej i z wiadomych powodów jest go więcej, słońce robi swoje. Co do działania samej amfetaminy to było ono identyczne jak zwykle. Problemem był za to upał po trzech bądź czterech dniach bez snu, wtedy człowiek czuje się tak jakby miał za chwile zemdleć. Mówię tutaj o staniu na słońcu, w cieniu zawsze łatwiej było mi wytrzymać. Ale te cholerne Polskie lata po 40°C są takie że nawet w cieniu człowiek nie wytrzymywał. Wtedy jeszcze pracowałem więc zawsze latałem wyjebany w nocy, a za dnia do roboty. Byłem w stanie tak funkcjonować, dawałem radę i pracować na dwie zmiany i potem nocą wąchac do drugiej bądź czwartej nad ranem.
Uwaga! Użytkownik tomek4123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.