ciężkość mózgu, zmulenie przyćmienie jaźni ,senność i nudności
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Potem jeśli ktoś lubi można jeszcze raz, nie później niż o 18 bo wtedy sa problemy z zaśnięciem, przynajmniej u mnie.
Moklar odpowiednio zastosowany szybko stawia na nogi, nawet po 3 dniach czuć poprawę, ale czasami trza 2, a nawet 3 tygodnie, ale to i tak szybciej niż przy SSRI.
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Ale dzisiaj już się lepiej czuje trochę przyćmiony jestem ale głowa już mnie nie boli
I śmiechawa mnie jakaś taka załapała a jak cwaniaczyłem dzisiaj............ to konkretnie
Zdeblo pisze: Dobrym patentem jest 300 z rana, do tego kawa, jestem po takim miksie od razu gotów do działania, idealne na obudzenie się.
Potem jeśli ktoś lubi można jeszcze raz, nie później niż o 18 bo wtedy sa problemy z zaśnięciem, przynajmniej u mnie.
Moklar odpowiednio zastosowany szybko stawia na nogi, nawet po 3 dniach czuć poprawę, ale czasami trza 2, a nawet 3 tygodnie, ale to i tak szybciej niż przy SSRI.
Tylko jak biorę tabletkę tak 2 h to czuje jej wejście i od podwyższonego ciśnienia w głowie mam zawroty
później jest już fajnie
again and again
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.