Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 58 / 1 / 0
tehacek pisze:
o kurwa, jak mnie drażni, jak znajdzie się niećpający teoretyk, który od kumpli wie, że jest chujowo i musi się tym ze szczegółami wszystkim znanymi, podzielić się na forum.
Napisalem ze duzo nie cpam, a nie ze wogole nie cpam, to jest roznica.

tehacek pisze:
Kurwa, jeżeli kupujesz dragi od jakiegoś dzieciaka, to bardo prawdopodobne, że kupujesz gówno.
Mieszkam na takim zadupiu, ze nie mam wyjscia.
A jezdzic do wiekszego miasta mi sie nie opyla, bo to podnosi koszty na tyle, ze jest to nieoplacalne. A na kupowanie w hurcie mnie nie stac.

tehacek pisze:
Jeżeli w gramie masz 0,7 - to znaczy, że dajesz się ruchać
Nie daje sie ruchac, widze co inni dostaja.

tehacek pisze:
Kwas - skoro graniczy z cudem, to wchuj ludzi z tego forum jest prawie cudotwórcami.
Jest prostsze wytlumaczenie: mieszkaja w wiekszych miastach, gdzie dile maja kwasy (i wiedza co to jest :wall:).

tehacek pisze:
Zresztą, kurwa, kwas nie ma wyrywać z butów
Nie ? Jakbym chcial 'miec fajna faze' to bym wpierdoli 450mg dexa, kwas ma jebac w czerep i odciskac tam swoj slad (w sensie mocny trip - silne wspomnienia, a nie 'bylo fajnie, jebaly mi sie kolorki').

tehacek pisze:
Także proszę nie pierdolić jak to jest źle. Fakt - dużo jest chujni,
Na to chyba nie musze odpowiadac.

tehacek pisze:
nie umiesz sobie takiego zorganizować, to nikogo wina.
Nie umiec zorganizowac a nie miec skad zorganizowac to dwie rozne kwestie.

tehacek pisze:
co to jest kurwa chemiczna trawa? z jakimś domestosem?

Bys sie zdziwil, co odpierdalaly debile z moich okolic. Domestos przy tym to maly pikus.
Uwaga! Użytkownik Trantigne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 4 / 0
to sie pochwal sherlocku, bo jak dla mnie chemiczne skrapianie baki to jebany mit.
Nie ma takiej substancji ktora w wydajny sposob wzmocnila by dzialanie palenia, poza syntetycznymi kanabinoidami ktorych nikt by nie dodawal do prawdziwego sortu bo po pierwsze za duzo z tym pierdolenia a po drugie nikt by na tym nie zarobil ;] chyba ze masz na mysli tylko dodawanie czegokurwakolwiek zeby wiecej wazylo, ale tak to robia skonczeni frajerzy, i jesli na taki material sie trafi raz to po drugi to takiego typa sie juz nie idzie.

I tehacek ma racje, albo przestajesz narzekac i kupujesz chlam na wiosce albo bierzesz sprawy w swoje lapy, odkladasz sobie troche kasy, jedziesz do wiekszej miesciny obok i od razu kupujesz 5 lub dyche i masz spokoj.
Podpowiem Ci tyle ze kupujac dyche spokojnie ja sobie splacasz jak czesc sprzedasz a reszte jarasz za free.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2009 przez golden afternoon, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 282 / 1 / 0
Trantigne pisze:
tehacek pisze:
Zresztą, kurwa, kwas nie ma wyrywać z butów
Nie ? Jakbym chcial 'miec fajna faze' to bym wpierdoli 450mg dexa, kwas ma jebac w czerep i odciskac tam swoj slad (w sensie mocny trip - silne wspomnienia, a nie 'bylo fajnie, jebaly mi sie kolorki').
tehacek pisze:
nie umiesz sobie takiego zorganizować, to nikogo wina.
Nie umiec zorganizowac a nie miec skad zorganizowac to dwie rozne kwestie.

tehacek pisze:
co to jest kurwa chemiczna trawa? z jakimś domestosem?

Bys sie zdziwil, co odpierdalaly debile z moich okolic. Domestos przy tym to maly pikus.
Wszystko to prawda, nie rozumiem Tehacku co Ci się Tehacku nie podoba :)
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2643 / 40 / 0
@golden afternoon-uwierz mi,w moim miescie nakrapiali zielsko,czym? eterem
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 369 / 4 / 0
eter wyparowuje w przeciagu sekund... jesli juz nawet jakims jebanym cudem ten eter by byl w materiale to trzeba Ci wiedziec ze poza tym ze jest bardzo latwo palny to jest wybuchowy, wiec byla by opcja pekniecia calego kielicha z materialem podczas palenia w zyciu czegos takiego nie widzialem...
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2009 przez golden afternoon, łącznie zmieniany 1 raz.

one love
  • 2877 / 266 / 0
Nieprzeczytany post autor: p420 »
Z eterem to już dawno było obalone, że to nieprawda.
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 369 / 4 / 0
golden afternoon pisze:
to sie pochwal sherlocku, bo jak dla mnie chemiczne skrapianie baki to jebany mit.
Nie ma takiej substancji ktora w wydajny sposob wzmocnila by dzialanie palenia, poza syntetycznymi kanabinoidami ktorych nikt by nie dodawal do prawdziwego sortu bo po pierwsze za duzo z tym pierdolenia a po drugie nikt by na tym nie zarobil ;]
tym bardziej dalej obstaje przy tym.

one love
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
nie wiem czy ten eter nie wymywalby przypadkiem thc z ziola OBNIZAJAC jego moc..

poprawianie jakosci syntetycznymi kanabinoidami jest oplacalne, mozna nasaczyc nimi liscie, nawet niekoniecznie konopne, na widok takiego sortu wiekszosc jest zniesmaczona, ale po zapaleniu sie do niego przekonuja ;) z tym ze to jest generalnie bardzo innowacyjny sposob, napewno malo osob kiedykolwiek to zrobilo, a z pewnoscia zaden osiedlowi diler handlujacy "skunem" :)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 1 / 0
greenz pisze:
nie wiem czy ten eter nie wymywalby przypadkiem thc z ziola OBNIZAJAC jego moc..
Na podstawie spotykanych dotąd materiałów wnioskuję, że zabieg moczenia dla zwiększenia MOCY, a nie masy, stosuje się tylko na materiałach, które prawie w ogóle thc nie zawierają, a i huj wie, czy to w ogóle coś z rodziny konopiowatych :-P, i stanowi tylko rośliny nośnik dla obcych substancji mający sprawiać wrażenie psychoaktywnej rośliny.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
to opisz co cie spotkalo i jak zadzialalo
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.