Tytoń ma osobny dział → >LINK<
większej ilości liści widać przebarwienia tzn nie sa jednolitego koloru tylko ciemno-mniej ciemno zielone
Domyślam się że to nie wina przechowywania tu w Polsce tylko takie przyszło, niestety. Jednak chyba to lekkie przegięcie z ich stronuy :o.
Ciekaw jestem ile wynisło by z przesyłką 100 gram albo jeden kilogram ze sklepu runa:]... Chyba to jakiaś lepsiejsza opcja zajmująca się tym.
A co do liści to jednak jestem zdania że w shopie poinni nie wysyłać liści co bardziej dotkniętych zanieczyszczeniami, ale jak niektórym to nieprzeszkadza to luz nie musicie się przejmować, przecież to tylko grzyb (czy ja wiem czy tylko). łŁłIII tam pewnie nie takie rzeczy się szamało co nie ? Hehhe :'/
A co sądzicie o mieleniu liści i kapsułkowaniu-da to jakiś efekt?
Zrobiłem wywar tak jak pisałeś. Mam pół kubka bardzo ciemnego płynu, który w takim stężeniu jest lekko gorzkawy. Jak mi się ładnie wczyta to dodam edita.
EDIT: niestety dalej jestem zawiedziony. Nie czuję żadnego działania na mnie ilex guayusa. Wątpię, żebym miał lipny materiał (m.......o.....pl). Następnym razem spróbuję dwa razy takiej ilości suszu. To jak dla mnie obala teorię o wielkiej mocy tej roślinki.
dajmon pisze: Wątpię, żebym miał lipny materiał (m.......o.....pl). Następnym razem spróbuję dwa razy takiej ilości suszu. To jak dla mnie obala teorię o wielkiej mocy tej roślinki.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.