Ostatnia rzecz o której marze to przytyć, więc wole wyrzucić pana F. fpizdu zanim będzie za późno. Osobiście zażyłem dopiero drugi raz, a mimo to mam wrażenie że zaczyna działać. Placebo? Czy neuroleptyki też muszą się tak długo "rozkręcać"?
again and again
Pytanie do doświadczonych w Fluanxolu]
U mnie nie powodował zwiększonego apetytu ale wiadomo na każdego lek działać może trochę inaczej. Obserwuj rekcja swojego organizmu na brany lek. Jeśli jakieś skutki uboczne będą dla ciebie zbyt uciążliwe to idź do lekarza by lek zamienił na inny lub odstawił w ogóle.
Gargamel podnieś dawkę, a jak coś to priv.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.