Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
.
Ostatnio zmieniony 01 września 2009 przez Blessweed, łącznie zmieniany 1 raz.
a 25 groszy pi pi ma?
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Jak się czuję na dzień po tripie
Słowo 'trip' do amfetaminy ? Co do reszty postu to się zgadzam.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
NAJGORSZE PO NA FECIE JEST PALENIE!!! MASAKRA!!JA OSOBIŚCIE SPALAM OKOŁO 2 RAMEK W CIAGU 24 GODZIN!! SMAK ZMIENIA SIE NA METALICZNY JUZ NIE SMAKUJE TAK JAK NORMALNIE , POTEM SMIERDZISZ JAK WĘDZONA KIEŁBASA I STRASZNIE BOLĄ PŁUCA I WSZYSTKIE BEBECHY!!
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anet »
po fecie wogole nie czuje takiego podraznienia gardłaa. super fajki wchodzą :) ale moge nie palić cały dzien..:P jakojs tak jak w towarzystwie jestem to zapale, ale zupełnie o paleniu nie mysle i zapominam :P ale jak juz zapale to przyjemnieee :D
  • 927 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: EMP »
Papieros tuż po zapodaniu energii to ważna część ceremoniału, podobnie jak guma do rzucia w przerwie między papierosami :-D
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 1611 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
tak to rozkminiam na przykładzie mefa - czy nie jest tak, że mega podrażnione śluzówki łatwiej wchłaniają niotynę? Dlatego tyle frajdy daje wypuszczanie dymu nosem.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BiC »
dym ze szlugow na splywie wypuszczany nosem swietnie koi i zmniejsza to wrrrr! nieznosne uczucie. podobnie jak zimne powietrze
Uwaga! Użytkownik BiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
:)
Nieprzeczytany post autor: koljaczek »
głuuupi jesteś. Oczywiście że zwiększa pojemnośc płuc,a skoro noradrenalina rozszerza oskrzeliki, co za tym idzie zwiększa pojemność płuc i szybciej oddychasz lol ?
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: asza »
jaaa to pale jak opętana! Masakraaaa to jest nad ranem kiedy czujesz w gardle takie uuuu .. a potem przez caly dzien masz kaca tytoniowego.. fuj ble ble nie lubie... :-|
Uwaga! Użytkownik asza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bix91 »
Jestem nałogowym palaczem ale po fecie nigdy nie pale. Czemu? Szybciej schodzi kapa + szlugi mają dla mnie speedowy smak co mi psuje radość z palenia ;p
biały murzyn... mów na mnie beniaminie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.