Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Tydzień nauki/uzupełniania, lepiej było sie spalić i oglądać tv ;)
A chory byłem bo pojechałem sie zjarać, lol.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2008 przez Frame, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
leiche pisze:
Niczego nie zawaliłam przez ćpanie. Za to przez niećpanie - owszem, zdarzyło się.
rysiekzklanu
bez kitu, te zjebane spotkania towarzyskie, nieudane randki, spierdolone komunie i nudne seanse - ile rzeczy na tym swiecie mogloby sie potoczyc zajebiscie dobrze, gdyby tylko anrkotyki byly zawsze wtedy kedy trzeba :<
Racja! Niech zawsze będą o miejscu i czasie! Tak nam dopomóż Dżah. Amen.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Ja kiedyś na efedrynie+MJ myślałem, że konia zawalę...
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
CTX pisze:
Ja kiedyś na efedrynie+MJ myślałem, że konia zawalę...
Hahaha, dopiero po kilkakrotnym przeczytaniu przedarłem się przez wszystkie dna tej wypowiedzi. Mam nadzieję, że się nie udało :cheesy:
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wieżę. Graliśmy w Jengę w oczekiwaniu aż grzyby się zaczną. Jak się zaczęły to zrobiłem 9/11 z Jengi i i puszki brzoskwiń.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
przez dziwne eksperymenty nie poszedłem jakis czas temu na poprawkę egzaminu. A wszyscy zdali:P ehhhh

no i ostatnio przez to że nie mogłem sie pozbyc nieświeżego oddechu po piciu nie spotkałem się z dziewczyną ;/
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ej pisałam już posta w tym temacie... Skasowaliście mi i mam o jednego mniej i teraz muszę gdzieś napisać jakiegoś spama ;)

Czasami zawalam piątki ( a wtedy mam jedyną w tyg. chemie biole i fizę ) a to dlatego, że już w czwartek się naćpam i/lub nachleję i wracam po nocnej imprezie do szkoły, nie mam czasu się umyć ( bo np baniowałam w innej miejscowości i rano z autobusu prosto do szkoły ) i ostatnio spędziłam 8 godzin przy otwartym oknie i sama w ławce bo dzieci nie chciały siadać obok mnie ;). Ale jestem mistrz bo mało kto na kacu/zwale wysiedzi tyle na najgorszych przedmiotach.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ostatni wychodze na prost ale zajebalem przes siebie nie zwalm winy na dragi
studia
zajebisty zwazek
zjebalem sobie zdrowie
zajebalem duzo 3est zdarza mi sie zjebac
jednak daje rade i ogarniam czasmi urwie mi sie film
czasam
jest jak jest
ponoc milosc 3ni cuda i moralniaki jednak bez draki
bilans strat zyskow wykonany czuje sie pokonany
niezwyciezony siadam i sie dalej zajadam
podac sie skoczyc na dnie
walka wciaz trwa kto twardszy ja 3 ona
droga wiedzie pod gore i zweza sie zawezme sie wdrapie sie
potem z szczytu skocze po same dno bo najlepiej odbija sie od dna
tam nawet muzka niedociera
a na szczcie wyloduje nalezcie lecz po to tylko by upasc znow na dno zawsze trace to
potem odzyskuje a potem zeskakuje
kotroluje niekotroluje daje rade albo nie
odbijam sie od dna idac na szczt by znowu upasc i tak gory i doliny
a sa tacy co maj tylko rowniny....
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
mi tylko szkoda zostawianej w aptekach kasy :'(
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...