Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 56 / 1 / 0
Szkoda zachodu, już nawet pomijając że w necie krążą dziesiątki fake sprzedawców to cena waha się od 80 do 250zł. Za taką kasę wszystkie alfy pentedrony i inne fugi są w stanie porobić pięciokrotnie lepiej.
  • 438 / 6 / 0
Kiedyś odchudzaminalem się tym z moją partnerką .
Zjebane, ryje banie jak feta
Sybutraminę summa summarum żarłem z zelixy i meridii. Wiele opakowań opucowaliśmy tego .
Skutek ze 118 - 110 spadłem /190 wzrost / wówczas 23 lata.

Problemy z erekcją, nerwowość, zniszczony związek fuj.

Po mefedronie spadłem moment ze 110 -70 %-D - wyglądałem, jak śmierć

teraz mam swoje 85-95 zależy od diety i używek .
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 56 / 1 / 0
E, no to ja po Meizitangu 3 tygodnie o wodzie, nic mi przez gardło nie przechodziło.
  • 18 / / 0
biorę sibutraminę na odchudzanie , fajnie blokuje apetyt, ale pogarsza samopoczucie (a ponoć pierwotnie miał to być antydepresant), ciężko mi się skoncentrować i cały taki roztrzęsiony jestem, łapy mi się trzęsą
czy jest jakiś środek , który pomógłby na te skutki uboczne czy należy się przyzwyczaić?
i jeszcze pytanko, czy warto wrzucić przed aerobami, czy nie dostanę czasami zawału czy cuś?
  • 448 / 14 / 0
franeeek pisze:
ciężko mi się skoncentrować i cały taki roztrzęsiony jestem, łapy mi się trzęsą
czy jest jakiś środek , który pomógłby na te skutki uboczne czy należy się przyzwyczaić?
Jeśli chodzi o te efekty, polecić tu mogę co najwyżej benzo. Z czasów gdy moja matka to brała, nie przypominają mi się takie efekty, może dawka za duża? Jesz normalnie i nawadniasz się, witaminizujesz etc, zgodnie z zaleceniami przy stosowaniu sibutraminy? Tego nie powinno się omijać, bo już sama sibutramina podnosi termogenezę w dużym stopniu. Efekty jakie masz są takie jak na stimach przy zaniedbaniu jedzenia i suplementacji, a sibu jednak do stimów się wlicza.

[cut]
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2016 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nie dot. wątku
  • 18 / / 0
a no jem na czczo i na dodatek zapijam kawą, chyba spróbuje bez kawy
jeść zaczynam dopiero o 17 bo wtedy dopiero jakby dociera do mnie głód
do żarcia daje też multiwitamine i ZMA i wit C w dużych ilościach
nie jem węglowodanów bo ponoć zmniejszają efekty działania sibutraminy, pije jakieś 5l ale dopiero wieczorem mnie pragnienie dopada, jem też trochę warzyw żeby coś błonnika wpadało

[cut]
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2016 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nie dot. wątku
  • 99 / 5 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: bzium »
24 sierpnia 2009electrofreak pisze:
używałem jako spalacz tłuszczu, działa dziwnie

pierwsze dni lekka stymulacja, lekki mętlik w głowie, gorąco, suszy, niski apetyt, dobry humor i działanie jak antydepresant + ochota "coś robić", nadpobudliwość ruchowa, problemy z koncentracją, gadatliwość, problemy z libido i utrzymaniem erekcji, bezsenność(śpisz w nocy np. 3 godziny i budzisz się rześki)
Dokładnie tak to wygląda. U mnie już drugi dzień na Adipexie Retard. Niezły humor, nie potęguje lęków (czego się objawiałam), nie ma takiej dupnej stymulacji jak po kawie tylko raczej więcej energii i wyższe libido (facet zadowolony). Bezsenność zbija mi pięknie połączenie mirtazapiny z melatoniną, polecam. Czuć głód, ale nie jest już tak silny, więc da się go kontrolować. Spokojnie zeszłam na 1000 kcal i nie mam napadów głodu. Natomiast ciągle chce mi się pić. Dzięki tym właściwościom stymulującym udało mi się wczoraj zrobić 1,5 h ćwiczeń bez ani jednej przerwy! Pierwszy raz :) Zmęczenie jest na nim dużo mniejsze. Myślę, że z dietą i ćwiczeniami zleci mi kilka kilo. :-)
  • 99 / 5 / 0
Zleciało 7 kg! Tylko źródło mi padło. Czy może ktoś powiedzieć coś o stronie z Adipexem w nazwie zakończonej na .pl?
  • 5 / / 0
Można spokojnie kupić na ebay środki z sibutraminą i z fenterminą która jest głównym składnikiem Adipexu. Wszystkie reklamują się jako ziołowe, ale na 100% nie jest to prawdziwy skład. Wklejam link z Amerykańskiej agencji żywności i leków gdzie jest wypisane jakie leki zawierają zakazane substancje. Oczywiście jest ich o wiele więcej niż w spisie ze strony. Można mieć pewność że zamawiając na ebay tabletki z azji będą miały którąś z wymienionych substancji.

https://www.fda.gov/Drugs/ResourcesForY ... 136187.htm
  • 5 / / 0
zawsze mnie zastanawia ze ktos zamawia cos w ciemno, kij jak nie działa,gorzej jak owaznie uszkodzi organizm (no bo jak się fiknie to już jakby nie problem)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.