Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
huja wiesz najgorzej maj gaciarze konfidenci cwely i parowy i dzieciolubcy jak trafisz na cele z dwoma dziadkami to masz raj a jak jestes konfitura i masz zajebane bialko donosem to smaruj dupe
cpun w krminale moze miec dobrze byc np na metadonie i jeszcze go dobrze rozkrecic ma spokuj
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 908 / 8 / 0
Ja tam siedziałem za pobicie posła pis za ziobry i oprócz jednego dupka co mnie hif-em chciał zarazić przez ukłucie strzykawką to nmie nic złego nie spotkało. Przed Pawłem się obroniłem, po prostu spuszczając mu tengie lanie, bo mnie dość mocno wkurwił. Potem dostałem mycie przystanków to tam podczas pracy za darmo(!!) CBŚ podsyłało mi pewną konfidentkę (fajną to ona miała tylko dupę i nie więęcej- i to tylko na raz!), która biorąc mnie na sex chciała wyciągnąć ode mnie informacje. Ale tej dupie się nie dałem zrobić w konia. I to ja ją wyrolowałem a nie ona mnie hehehe
"Jeżeli ta wojna jest przegrana, to nie jest moim zmartwieniem, że giną w niej ludzie. Nie uronię za nich jednej łzy, bo nie zasłużyli na nic lepszego"

Adolf Hitler "Fuhrer" 1945 r.
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
Zalezy gdzie sie garuje. W niektorych wiezieniach nie ma wogole grypsujacych.

Symetria akurat dosc dobrze odwzorowuje co i jak, oczywiscie procz tej parowy (od dzieci) wrzuconego na sztywna cele bo na takie cos nie ma szans.

Za dawnych czasow ani cpuny ani ci od sterydow nie mogli grypsowac,
teraz pod cela cpa sie na potege jak jest komu i co.
Duzo gorzej z alkoholem.
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Oddajemy do rąk Czytelnika książkę szczególną. Jest to pierwsza na rynku wydawniczym
pozycja ukazująca w tak znacznym stopniu zjawisko podkultury więziennej – wciąż jeszcze mało
znane i tajemnicze – wokół którego narosło wiele mitów i nieporozumień. Książka obrazuje
podkulturę więzienną we wszystkich ważniejszych jej przejawach, co w połączeniu z bogatym
materiałem ilustracyjnym oraz słownikiem gwary więziennej (zamieszczonym w II części
niniejszego wydania) stanowi kompleksowe, a zarazem atrakcyjne ujęcie zagadnienia. Książka
ta, napisana w przystępnej formie, może zainteresować zarówno profesjonalistów zajmujących
się podkulturą różnych środowisk, przestępczością, prawem, psychologią, socjologią i
pedagogiką, jak również szerokie kręgi Czytelników kierujących się jedynie ciekawością. Autor
jest psychologiem sądowym. Pracuje w Zakładzie Psychologii Sądowej Instytutu Ekspertyz
Sądowych jako specjalista i biegły sądowy. Ma za sobą doświadczenie uzyskane podczas 8 lat
pracy w krakowskim Areszcie Śledczym jako psycholog penitencjarny. Niniejsza książka jest
efektem wieloletnich zainteresowań, badań i doświadczeń zawodowych autora, gromadzonych
także po okresie pracy w areszcie.
http://rapidshare.com/files/253075169/T ... c.pdf.html

enjoy
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
nie w temacie tylko do powyższego z powodu erroru a wielu pewnie nie chce się wklepać pare liter do gugla: http://peb.pl/dokumenty/433035-rapidsha ... serki.html

no i: http://rs219.rapidshare.com/files/64868 ... calosc.rar
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2009 przez na_jednej_nodze, łącznie zmieniany 1 raz.
...
  • 749 / 5 / 0
Bylibyście zdolni do zrobienia takiego psikusa typowi, który Was wjebał, że sami go wjebujecie w odwecie?
I'm broken.
  • 80 / 2 / 0
ale temat wsam raz. A kto z was zagonił czy koleszke czy mniej koleszke jak byliście małoletni i złapani z dragami, a rodzice naciskali i policja abyscie powiedziele kto miał lub kto nabijał lub nawet kto dał to bedziecie wolni ? ;]
nie o różach nie o bradkach
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vego^ »
babilon szuka ganji nie wiem o co chodzi im sa chyba nienormalni. A co do policji..... zeby ziomka kurwa poznizac i w ogole ZA NIC to (i to jeszcze z jednego osiedla pies i koles) to ja dziekuje. HWDP i JP.
'I pamietaj, szacunek - to wszystko'
  • 5299 / 104 / 0
korkorio:
Bylibyście zdolni do zrobienia takiego psikusa typowi, który Was wjebał, że sami go wjebujecie w odwecie?
Tak, tylko pierwszo bym mu fetę podrzucił do piwnicy, dobrze bym dilpack ubrudził żeby mieli problem ze sprawdzeniem czyje to odciski palców, namotałbym ze dwie znajome osoby co poszły by za mną do samego piekła i by powiedziały, że od niego kupowały ;] Mściwa ze mnie kurwa
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 504 / 2 / 0
pilleater pójdziesz pierdzieć za tego posta. mają twoje ip i wogóle masz przesrane.
[b]mushroom therapy.[/b]
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".