Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mestoph »
no a ja wlasnie wpadam w taki trans ze nogi same ida i nawet ich nie musze specjalnie motywowac
Uwaga! Użytkownik mestoph nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
No ale to prawda, że DXM spina mięśnie i to wszyściutkie (dlatego np. jakieś bardziej wyczerpujące ćwiczenia na drugi dzień po 900mg dają niezłą zadyszkę), co bardzo męczy, niestety. To moim zdaniem główna wada tego środka. Bardzo dużo ćwiczę na codzień i taka weekendowa faza, jaką sobie co jakiś czas zarzucałem (bo aktualnie robię detoks od wszystkiego, nawet filmów i gier), wykańczała ciało, które chciało odpocząć.
Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
Ja po dex przy malutkich dawkach takich 450mg pracowałem normalnie i było super. Auto rozwaliłem raz ale byłem po hard corowej nocy i musiałem jechać gdzieś i nie udało się. :) To było dawno.
Przeważnie leże i słucham muzy. Nie wyobrażam sobie nic innego.
Acha i w wariatkowie raz wyladowałem ;) ja to mam przeżycia.
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 6 / / 0
jako ze juz tolerka nie pozwala na podrozowanie po innych swiatach, to zarzucam sobie co pare dni tak lajtowo, 300mg-450mg na nadzwyczajne samopoczucie i heja, do ludzi :) zjawisko alienacji po dexie u mni enie wystepuje, tez ktos tak ma?
  • 73 / / 0
Nieprzeczytany post autor: polo »
to uniwersalny środek
-na dyskotece świetnie da sę po tym bawić i zwiedzać miasto (450mg)
- jak i pokojowe podróże po światach (900mg)
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fazeusz »
Przeważnie tripa dxm'owego spędzam z kumplem. Najczęściej w okresie letnim w lesie, przy ognisku - słuchaweczki na uszach i wizja, do tego piwko, i jazda. Bardzo często tańczymy na fazie bo jest zajebista grawitacja. Natomiast w okresie zimowym siedzimy na chacie - w ciepełku bądź podróżujemy po okolicy . Gdy faza jest mocna to fazę spędzam w pozycji leżącej, na łóżku .
Najlepsze wyjście >>
Nie wchodzić!
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr satan »
polo pisze:
to uniwersalny środek
-na dyskotece świetnie da sę po tym bawić i zwiedzać miasto (450mg)
- jak i pokojowe podróże po światach (900mg)
Dyskoteka po DXM :huh: Chyba tylko po to, żeby "tańczyć" przy jakiś połamanych bitach i remixach Kraftwerk...

Ja nigdy bym się nie wybrał do dyskoteki po DXM. Prawdą też jest, że w ogóle nie bywam w klubach z muzyką 'umc umc' :D Ale na pewno miło jest posłuchać jakichś połamańców (mówię tu o muzyce baaaardzo alternatywnej) podczas tripu i posiedzieć w domu, gdzie wygodnie i nie ma nikogo, kto by się przyjebał ;)
"Sam siebie zgaszę, aby się nie wypalić."
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."

* Fryderyk Nietzsche *
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
Mozna sluchac muzyki albo medytowac.Albo obydwa na raz :D
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / / 0
Nieprzeczytany post autor: polo »
wczoraj z 7 ziomkami byłem na sankach kazdy po 450 mg na bani :D
jednym slowem było zajebiście, jakby lata mlodości powróciły :)
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
Podczas tripa karmie zmysły. Dobrze też się bawi w FL Studio, zawsze cos nowego wyjdzie.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.