Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Stawiam na 20-30%. Nie więcej. Może mamy dobrych narkochemików i nieźle im idzie, ele sorry bo jeśli ich nie znasz to dostaniesz rozrobione gówno z niewiadomo czym. Może używamy tej najwyższej jakościowo na eksport, stąd opinia o mocy naszej psychedryny. Poza tym sam sobie porównaj działanie 30 mg polskiej amfetaminy ('super materiał, naprawde szyścioszek, kopie jak ja pierdole') - Pewnie stwierdzisz że to gówno a nie kreseczka. Podczas gdy w USA mają Aderall, tabletki z amfetaminą (30 mg na tabl) o spowolnionym uwalnianiu. I z tymi tabletkami, gdzie proch ma farmaceutyczną, najwyższą i kontrolowaną czystość. Dla nich wystarczy 30-40 mg rozkruszonej i wciągniętej do nosa tabletki Aderallu by mieć całodzienną, mocną stymulację.Przy dawkach 60 mg Aderallu jest już naprawde bardzo ostro.
A wy się łudzicie że ten wasz śmieć w woreczku to najlepsza w Europie amfetamina. Zastanawiam się czy dziecięca naiwność nie powinna być przeciwskazaniem doi używania jakichkolwiek używek.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
JOOOl
Nieprzeczytany post autor: antler »
hehehhhhh, zawsze jest ten argument ze w Polsce toi jest gowno....

nawet nie wiecie jak jest gdzie indziej ... jest gorzej niz to sobie wyobrazacie.

teraz cpam tabletki morfiny , i jakos nie histeryzuje ze pukam tabletki, widze ze wiekszosc talku mi sie na filtrze zatrzymuje.

jak bralem hel, to na ulicy od wietnamczyka kupywalem, szedlem za rog na parking i tam na kucyka za samochodem pukalem ..

I tak to jest w wiekszosci w innych krajach. a wy sobie wyobrazacie ze kazdy w USA co cpa bialko to ma te tabletki Dexamphetamine ??? LOL
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 8 / 0
nie ale słyszy sie ze duzo osob ma recepty na wiele leków.Napewno cpaja po kątach ale w aptece maja fete.My nie.A to juz bardzo zmienia postac rzeczy.
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
w USA to przewaznie jada na kokaince tylko my sie trujemy feta
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Ktoś pisał, że można taką "uliczną" fetę oczyścić acetonem. Możecie napisać coś dokładniej?
  • 1680 / 270 / 0
Kostek pisze:
Ktoś pisał, że można taką "uliczną" fetę oczyścić acetonem. Możecie napisać coś dokładniej?
Opisałem Ci na smartshopie. Wkleje zaraz tutaj.
To samo co na smartshopie Ci napisałem:

Najpierw wsypać towar do rozpuszczalnika organicznego, najelpiej acetonu, czystości nie mniejszej niż 95% , czyli cz. (czysty) ,albo cz.d.a (czysty do analizy). Aceton można kupić w sklepach chemicznych w internecie, jest niedrogi.
Rozpuszczą się syfy niepolarne (niektóre), feta się nie rozpuści więc trzeba odsuszuć aceton albo przesączyć żeby było szybciej, i odsuszyć filter gdzieś żeby rozpuszczalnik odparował.

Potem możesz wrzucić wszystko do czystej wody(małej ilości) - to co się rozpuści - to amfetamina. To co osiądzie to dodatki.
Potem można poczekać aż woda wyparuje i zdrapać towar, albo najlepiej wypić roztwór lub ładować doodbytniczo, żeby mocniej kopło.

Z resztą już był taki temat, hm. Sam zakładałem, https://forum.smartshop.pl/viewtopic.php?t=225 .
Największy przegryw na forum
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Wiem, chciałem poprostu poznać zdanie ludzi na różnych forach. Dzięki.
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaLiK »
Tak sie zastanawiam... Na studiach (technologia chem.) robilem badania ulicznej amphetamine. Wyniki byly zdumiewajace. W 95% probek (190 z 200) bylo ponizej 30% amph. zaledwie w 2 probkach bylo 65% czyli tyle ile powinno byc. Wszyscy wiemy ze CZYSTY (100%) aminofenylopropan w warunkach standardowych (25°C, 101325Pa = 760mmHg) ma okres rozpadu okolo 6 godzin (lepiej jest z meth bo trzyma sie 9 godzin), wiec chemicy (NIE DILERZY!!) musza czyms stabilizowac amphetamine dlatego nie wiem co za (za przeproszeniem) ciul znalazl amfe o czystosci > 90%. Moge zrozumiec ze chodzi tu o czystosc wzgledna czyli amph+stabilizator takich w naszych badaniach bylo wiecej. I nie walcie mi to komentami ze mieliscie w reku CZYSTA amph i walila ostro. Ja po udanej syntezie benzedryny widzialem co sie z nia dzialo i naprawde 98% amph po 6 godzinach zrobila sie 15% czyli jak ktosby sobie chcial ja wstrzyknac CZYSTA to musialby to robic w laboratorium chemika, ktory by wlasnie ja przyrzadzil. poprostu TO SE NE DA!!
Pozdroo: MaLiK
GG: 3431912
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Wytłumacz to tym wszystkim, którzy wolą wierzyć dilerowi niż naukowym faktom. Do naiwnych nie dociera przykra prawda o tym że przecież każda 'feta' od dilera jest zawsze 'w chuj mocna'. Myślicie że jakiś handlarz powie coś złego o tym co sprzedaje? Żeby dostać dobrej jakości amfetamine trzeba mieć dostęp do sprzedawców jak najwyżej drabiny, na której szczycie siedzi jakiś mafiozo finansujący chemika. Natomiast użytkownicy wolą wierzyć że to co dostają jest bardzo wysokiej jakości, wolą się oszukiwać niż dopuszczać myśl że większość tego co wchłąniają nosami, ustami, czy otwierają dla tego swój układ krwionośny to jakieś dodające wagi gówno. Narkotyki są ototczone setkami mitów wyznawanych przez nieużywające ich społeczeństwo, niestety równie łatwo karmią się nimi sami używający i później słyszymy o chemionym ziole, extasy 'na' heroinie czy lsd (Masa osób nie wie nawet że istnieje coś takiego jak MDMA) czy innych absurdach.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 8 / 0
Wszyscy wiemy ze CZYSTY (100%) aminofenylopropan w warunkach standardowych (25°C, 101325Pa = 760mmHg) ma okres rozpadu okolo 6 godzin
po pierwsze polrozpadu nie rozpadu.Po drugie co ty pierdolisz, jakby tak bylo to po max 3 dniach nie mamy co wciagac z jednego gieta bo tak malej ilosci jaka by zostala w worku nawet kot by nie poczul.Albo ci chodzilo o cos innego albo sie obudz.

Poza tym jak przebadales w szkole 200 probek to ci kurwa tez gratuluje lol
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.