Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Kto spróbuje?
gynoid pisze:Dobrze by było, gdyby część ludzi z tego forum miało podobne podejście do narkotyków.CosmoDo pisze: Mam pewien sentyment do kakao . To taki jeden z moich ulubionych napojów , ale nie mógłbym go pic codziennie bo wtedy jego smak by zezwyczajniał . To tyle , ode mnie w temacie .
Co do kakao i czekolady - nie wiem czy to coś daje, ale chyba dobrze jest zarzucić sobie je przed zjedzeniem np. xtc. Ja tak czasem robię - w sumie to nie wiem czy jakoś specjalnie poprawiają fazę, czy to może placebo, ale na pewno mi nie zaszkodzą. Aha - i oczywiście lepsza jest czekolada gorzka, ta z większą ilością kakao, chociaż nie każdy ją lubi.
-----------------------thc--------
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
edit: 13:00//
wypiłem kakao z tak 1/3 dużej szklanki. Działa zajebiście :-D
Zaraz zrobie sobie drugie i zjem 150mg dekstrometorfanu co mi się ostał ^_^ będzie prawie jak faza ;-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Najlepsze jest mocne (prawdziwe, a nie jakieś instanty), z dodatkiem wanilii (podczas grzania mleka dorzucić tak z cm drobno posiekanej laski) i obowiązkowo słodzone miodem :)
I faktycznie kolorki stają się bardziej łagodne i "ciepłe", w ogóle się lepiej czuje, takie ciepło i spokój.
A i ten: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 12;nocount ;-)
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
seb123 pisze: ehh gynoid to Ty jesz pixy?;/ szkoda takiej mądrej dziewczyny :D yhy i napewno szkoda Twojej twarzy kiedy wykrzywia sie na pixsie;p
Na Creamfields to zjadłam tylko jedną pigułę (dostałam od jakiegoś dobrego ćpunka :-p dobrze jest być dziewczyną :-D ).
Co do kakao - próbował ktoś pić je z czymś innym, zamiast mleka? Np. mleko sojowe? Po prostu nie zawsze dobrze się czuję po mleku, zwłaszcza po większych ilościach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.