Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja czasami jade do szczecina po większe zapasy...bo w moim miasteczku jest chyba z 7aptek i znają mnie dość dobrze i patrzą dziwnie czasami,a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]
Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz ;] Zamiast grzecznie i kulturalnie wyjść to jeszcze je wkurwiasz.
Anthony20 pisze: (..)a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]ja mam o tyle gorzej, ze zrobilem podobnie w calodobowej i teraz to ja nie moge liczyc na cos po 21.
pilleater pisze:Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz
pozdrawiam.
Kiedyś na jednej ulicy naliczyłem 10 aptek
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
Po dzisiejszym robię przerwę
jogurt pisze: Ale ludzie to są głupi, i co jej to da jak pójde do innej apteki gdzie mi sprzedadzą i na huj jej to?
Ale co niektórzy wolą sie zesrac dla zasady niz pomyslec logicznie.
Tak samo jak ulotki roznosilem ze 2 razy mi sie zdarzylo ze dzwoniac do domofonu na pytanie "ulotki mozna?" odpowiedz była nie. Ale kazdy kretyn wie ze zadzwonie do nastepnego który mi otworzy i na huj takie utrudnienia stwarzac sobie i innym?
Jezus pisze: ja mam full aptek dookoła, ale kończy sie to ok 20-21, do całodobowej musze jechac 25 minut autobusem, i 5 iść z buta <_<
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
Trochę fatygi czasem nie zaszkodzi.
A i smaka większego robi ;-).
Cieszyć się póki nie zareckowany akodyn
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Nie ma juz komunizmu i panstwowych aptek ;) To zwykly sklep z lekami, nikt nie musi Ci sprzedac. Nawet jesli plujesz krwia i krzyczysz ze zaraz umrzesz. To conajwyzej musza zadzwonic po pogotowie.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.