Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ja czasami jade do szczecina po większe zapasy...bo w moim miasteczku jest chyba z 7aptek i znają mnie dość dobrze i patrzą dziwnie czasami,a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]
Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz ;] Zamiast grzecznie i kulturalnie wyjść to jeszcze je wkurwiasz.
Anthony20 pisze: (..)a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]ja mam o tyle gorzej, ze zrobilem podobnie w calodobowej i teraz to ja nie moge liczyc na cos po 21.
pilleater pisze:Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz
pozdrawiam.
Kiedyś na jednej ulicy naliczyłem 10 aptek
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
Po dzisiejszym robię przerwę
jogurt pisze: Ale ludzie to są głupi, i co jej to da jak pójde do innej apteki gdzie mi sprzedadzą i na huj jej to?
Ale co niektórzy wolą sie zesrac dla zasady niz pomyslec logicznie.
Tak samo jak ulotki roznosilem ze 2 razy mi sie zdarzylo ze dzwoniac do domofonu na pytanie "ulotki mozna?" odpowiedz była nie. Ale kazdy kretyn wie ze zadzwonie do nastepnego który mi otworzy i na huj takie utrudnienia stwarzac sobie i innym?
Jezus pisze: ja mam full aptek dookoła, ale kończy sie to ok 20-21, do całodobowej musze jechac 25 minut autobusem, i 5 iść z buta <_<
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
Trochę fatygi czasem nie zaszkodzi.
A i smaka większego robi ;-).
Cieszyć się póki nie zareckowany akodyn
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Nie ma juz komunizmu i panstwowych aptek ;) To zwykly sklep z lekami, nikt nie musi Ci sprzedac. Nawet jesli plujesz krwia i krzyczysz ze zaraz umrzesz. To conajwyzej musza zadzwonic po pogotowie.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.