Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
uch 1! *ekhe-khe*
znowu skwierczy z rana ;]
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
rysiu jednoczymy sie, ja też opalam teraz :)
Psyc[H]oaktywni
  • 273 / 2 / 0
katana, powiedzialbym ze gowno prawda, znam te sprawy z autopsji wiec bez pouczen
osobiscie ni chuj nie spotkalem sie z tym zeby ktos przy opalaniu doprowadzil lufe do takiej temperatury ( 730 stopni celsjusz, a to troche jest ) zeby sie topila, a pekac moze peknac nawet w cieple, nie ma to znaczenia
  • 173 / 1 / 0
a ja to z czego moge to znać, jak nie z autopsji? może nie zrozumieliśmy o jakie topienie sie chodzi, luufa nie popłynie ci po rękach, ale może się zniekształcić w tym miejscu,

Bless Ya!!
Psyc[H]oaktywni
  • 273 / 2 / 0
watpie by wszystkie przeze mnie kupowane lufy i zapalniczki zarowe z dziesiatek, a moze i setek zrodel byly ewenementami na skale kraju, ale uznajmy sprawe za nierozstrzygnieta ... znaczy, zostaje przy tym ze stopic mozna ale przy odpowiednim opalaniu albo samym pyrzytyku ognia do lufy nie bardzo
  • 42 / / 0
jasne, że nie rozpływały się w rękach, a jedynie znacznie zniekształcały co uniemożliwiało ponowne nabicie czegokolwiek. No, ale chuj już z tym
W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Grzechuj »
ja tam z opalar robie rosol
  • 173 / 1 / 0
jak badziewną lufke z cienkiego szkła rozgrzejesz żarową do czerwoności, co jest mozliwe to bardzo łatwo sie zniekształca
Psyc[H]oaktywni
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Polecam lufki firmy S.Z.P "Przełom" z Krakowa. Od wakacji zużyłem już ok 80 sztuk i żadna nie pękła, a kilka opalałem żarową.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
ja tam z opalar robie rosol
Ja chciałem zrobić gorzałkę, ale nie jestem pewien co to byłby za smak jebany.
U kumpla spaliliśmy w chuj z chłodnicy. No i pozostaje teraz tylko coś puścić przez nią.
Obawiam się tylko o smak.
I'm broken.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.