Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1377 / 501 / 0
Jedna faza na DXM szczególnie mnie zastanawia - zawsze była dysocjacja i różne dziwne efekty/zdarzenia, raz jednak wyszedłem na zewnątrz i zarzuciłem DXM, który wjechał mniej więcej godzinę po tym, jak zeszła mała (ale bardzo efektowna) dawka mj. Było to jedyne 300mg i jedna z pierwszych kilku faz na deksie w życiu. Oprócz efektów typu widzenie 360 stopni, mega wy*****oliło mi neuroprzekaźniki, momentami się odklejałem i wracałem na ziemię jakby maczając się i wynurzając z fazy. I rzecz w tym, że czułem się cały czas jak na superdawce jakiejś turbopiguły, jakbym srogo przedawkował MDMA, tylko bez negatywnych efektów. Euforia nie do opisania, orgazmy na całym ciele, w każdej jego komórce, mega boost adrenaliny, nie do opisania. Żaden euforyk/stymulant nigdy mnie tak nie porobił i w niczym nie przypominało to żadnej innej przygody z DXM. Ćpam już dość dużo i wiem, że to po prostu był mega wystrzał neuroprzekaźników, ale jak to możliwe po jednej paczce Acodinu?
  • 1974 / 519 / 0
Tak. Ładnie to opisałeś, miałem to samo po pierwszej paczce Acodinu %-D
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.