"Wykryto obecność nielegalnych substancji."
Czepiają się o wszystko. Z tego co pamiętam przez rok czasu nie mógł Cię kleszcz ugryźć.
A te badania to miałaś zrobione przed oddaniem tych 450ml czy już po i dostałaś informacje przez telefon, albo listownie?
Bo ja przed oddaniem krwi miałam tylko hemoglobinę robioną a listownie dostałam książeczkę dawcy, więc pewnie przyjęli moją krew, a przy takiej ilości jaka jarałam to po 2 miesiącach (chyba nawet niecałych) coś tam powinno jeszcze pływać ;)
Nie chce żeby wyszło, że jestem ćpunem
Rodzynka pisze: O rety, teraz to mnie wystraszyłaś, na ile dali Ci "bana" ?
A te badania to miałaś zrobione przed oddaniem tych 450ml czy już po i dostałaś informacje przez telefon, albo listownie?
Bo ja przed oddaniem krwi miałam tylko hemoglobinę robioną a listownie dostałam książeczkę dawcy, więc pewnie przyjęli moją krew, a przy takiej ilości jaka jarałam to po 2 miesiącach (chyba nawet niecałych) coś tam powinno jeszcze pływać ;)
Nie chce żeby wyszło, że jestem ćpunem![]()
Sama do nich poszłam bo się nie odzywali. Znalazła moje wyniki i powiedziała, że niestety wykryli nielegalne substancje we krwi, i że brak mi odpowiedzialności :rolleyes: , że jestem dorosła, i że mam się zastanowić co robię :nuts:
Nie wiem nawet co dokładnie wykryli, ale miesiąc conajmniej czysta byłam.
ale kodeina chyba nie wyjdzie nie? :-p
ile pasuje nie brać jej przed oddaniem?
a tak to nie mam nic na sumieniu co by wyszło, ale w stresie i tak będę, bo pewnie z kimś pójdę.
edit:
a dex wyjdzie?
o ile będą robić takie badania, bo przypadek delirki to dla mnie pierwsza tego typu akcja.
Apeluje do waszego sumienia, żebyście nie szli oddawać krwi, jak macie jakieś wątpliwości, ja nie poszłam w wakacje tylko dlatego, że jakieś 2 tyg. wcześniej brałam kilka razy tramal, nie chciałam oddawać takiej krwi :rolleyes: Pamiętajcie, że ta krew trafia do chorych lub umierających ludzi ...
ChestYakaMarkos pisze: ABRH-najrzadziej spotykana grupa krwi na Świecie
tylko osoby z inna grupą mogą przyjąć ode mnie, a ja mogę tylko od 0 Rh -
O jakiego lizaka sie zakładamy, koledzy i kolezanki, jaka grupa krwi jest najrzadziej spotykana?
edit:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grupy_krwi
yyy.... nie ufam już wikipedii! Moja Pani od Biologii z LO mówiła ze najmniej jest osobników z gr B Rh-! a jej słowo jest święte! ;]
Pozatym jakoś bardziej logiczne wydaje mi sie, ze mniejsze prawdopodobienstwo dotyczy sytuacji, gdy spotykaja sie w celach prokreacyjnych dwie osoby o jednakowej grupie krwi. Prosze o zweryfikowanie tych info.
Czupa-czups czeka.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.