Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
jeśli rozpuszczacie czekoladę to tak - starajcie się jej nie usmażyć
są ludzie którzy mają różne problemy i nie należy sie z nich śmiac nawet z problemów przy połykaniu tabsów.
kulinarne sposoby zwykle się nie sprawdzają, - dxm działą jak dziekc ;/
pewnie do tej pory bym się nie dowiedział że dxm może byc tak ohydni :o) - ja zbieram trochę śliny, wale tabsa lub dwa na jęzor o łyk, śliny nie wody bo ślina ma lepszy poślizg, przed kolejną porcją czekam kilka sekund a jak mam za sucho to piję herbatki dwa łyki - pomaga
-pokrusz akodinowe tab. na proszek;
-wez od 3 do 5 tabliczek czekolady rozpusc w lazni wodnej (40-60 st. C - nic sie nie stanie z dxm);
-wsyp proszek do tej masy, wymieszaj;
-nalej do formy, moze byc blister po lecytynie;
-wstaw do lodowki, po pewnym czasie bedziesz mial 3-5 drazetek z cala zawartoscia dxm z jednej paczki;
*-mozesz je jeszcze raz zamoczyc w cieplej czekoladzie by stworzyc czysta powloczke przeciwsmakowa;
Najwazniejsze - to nie jest przysmak kulinarny dla rozbawienia podniebienia, to sie lyka jak lecytyne, tussidex i inne podobne kapsulki!
**laznia wodna - to mniejsze naczynie w wiekszym naczyniu z woda, ktore jest podgrzewane. woda stanowi pewnego rodzaju wygladzacz i stabilizator temp.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
Nie ma ryzyka ze sie zatrzyma na jezyku albo ze popijac sie rozpusci i rozleje po jamie ustnej... Wole sobie, lyka sie normalnie po 5 tabletek bezproblemowo...
Sprobujcie kiedys polknac 30 Acodinow bez popijania, po 6/8 piwach... Haftowanie gorze niz u gimnazjalisty.
Nie mowiąc juz o galce czy "cipaczach".
moze bedziecie kruszyc tabsy i napierdalac w klame?
kladziecie 3 tabsy na jezyk i zapijacie woda - w moim przypadku nie ma z tym zadnych problemow, choc czytajac posty w tym topicu dopuszczam mozliwosc ze ktos moze nie byc w stanie tego dokonac :nuts:
rozumiem, miec problem z benzydamina, bo jest w formie syfiastego proszku, ale z malutkimi tableteczkami aco?
Sie cieszcie, ze nie mieszkacie w Irlandii sprobowalibyscie wypic dwie butelki tego gowna to docenilibyscie szczescie mozliwosci zakupu tabletek.
http://img229.imageshack.us/img229/243/qasmu2.jpg
ja wlewam sok do buzi i wrzucam tabletki, szybko połykam i nawet nie czuje smaku. :p
zresztą nie można tak narzekać na smak, o wiele gorsza jest benza. do tej pory mam niemiłe odruchy jak sobie o niej pomyśle :D
tehacek pisze: kurwa ludzie co to za histeria? aco w czekoladzie, aco w budyniu, aco popijane mlekiem, syrop z glukozy.....
moze bedziecie kruszyc tabsy i napierdalac w klame?
pannaR pisze: tez wlasnie ich nie rozumiem... a to aco w czekoladzie to mnie rozjebalo hahahaha i wogole wasze patenty.. ale nie no respekt dla tych co je wymyslaja.. takie pocieszne to ...
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.