Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
DXM z czekolada albo z mlekiem? buahahaha :-D. Powodzenia. Ja popijam zwykla woda. Smak nienajlepszy, ale trudno. Galka jest dla mnie gorsza. A sa jeszcze gorsze rzeczy. Sprobowalem kiedys czegos takiego, ze po samym zapachu mnie teraz dzwiga. W sumie kazdy ma inny smak, moze kogos sam widok acodinu odrzucac- tussidex za to ciezko sie polyka, ale tez go zarlem i nie bylo problemu.
Ostatnio zmieniony 10 października 2007 przez benzodxm, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 105 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Antydemagog »
mnie swego czasu odrzucało jak myślałęm o gałce,
jeśli rozpuszczacie czekoladę to tak - starajcie się jej nie usmażyć %-D do tego potrzebne są szybkie ruchy ręką tzn mieszanie. fajny patent jest z specjalną matrycą do drazetek ;D są takie jakby płółkule, zalewasz je w 3/4 czekoladą czekasz aż zastygnie potem na każda wkłądasz tabsa jednego lub dwa i nakrywasz matrycą z drugą półkulą w ttej jest specjalna wlewka i odpowietrzniki, wlewasz gorącą czekoladę w formę aż wypłynie z wszystkich odpowietrzników i szybko do lodówki żeby tabsy nie rozpuściły się, niestety nie pomną nazwy takowego aparatu :-/
są ludzie którzy mają różne problemy i nie należy sie z nich śmiac nawet z problemów przy połykaniu tabsów.
kulinarne sposoby zwykle się nie sprawdzają, - dxm działą jak dziekc ;/
pewnie do tej pory bym się nie dowiedział że dxm może byc tak ohydni :o) - ja zbieram trochę śliny, wale tabsa lub dwa na jęzor o łyk, śliny nie wody bo ślina ma lepszy poślizg, przed kolejną porcją czekam kilka sekund a jak mam za sucho to piję herbatki dwa łyki - pomaga :cool: no ale każdy powinien miec własny sposób
Trzeba powodu do morderstwa,
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Czasami zastanawia mnie dlaczego wiekszosc mysli plynie w zla strone. Doszedlem wiec do wniosku by bronic swojego poronionego patentu obrazujac go lapotologicznie...

-pokrusz akodinowe tab. na proszek;
-wez od 3 do 5 tabliczek czekolady rozpusc w lazni wodnej (40-60 st. C - nic sie nie stanie z dxm);
-wsyp proszek do tej masy, wymieszaj;
-nalej do formy, moze byc blister po lecytynie;
-wstaw do lodowki, po pewnym czasie bedziesz mial 3-5 drazetek z cala zawartoscia dxm z jednej paczki;
*-mozesz je jeszcze raz zamoczyc w cieplej czekoladzie by stworzyc czysta powloczke przeciwsmakowa;

Najwazniejsze - to nie jest przysmak kulinarny dla rozbawienia podniebienia, to sie lyka jak lecytyne, tussidex i inne podobne kapsulki!

**laznia wodna - to mniejsze naczynie w wiekszym naczyniu z woda, ktore jest podgrzewane. woda stanowi pewnego rodzaju wygladzacz i stabilizator temp.
Ostatnio zmieniony 12 października 2007 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LukaN »
Tussidex jest o plateu lepszy od Acodinu :)
Nie ma ryzyka ze sie zatrzyma na jezyku albo ze popijac sie rozpusci i rozleje po jamie ustnej... Wole sobie, lyka sie normalnie po 5 tabletek bezproblemowo...

Sprobujcie kiedys polknac 30 Acodinow bez popijania, po 6/8 piwach... Haftowanie gorze niz u gimnazjalisty.
Nie mowiąc juz o galce czy "cipaczach".
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
kurwa ludzie co to za histeria? aco w czekoladzie, aco w budyniu, aco popijane mlekiem, syrop z glukozy.....
moze bedziecie kruszyc tabsy i napierdalac w klame?

kladziecie 3 tabsy na jezyk i zapijacie woda - w moim przypadku nie ma z tym zadnych problemow, choc czytajac posty w tym topicu dopuszczam mozliwosc ze ktos moze nie byc w stanie tego dokonac :nuts:

rozumiem, miec problem z benzydamina, bo jest w formie syfiastego proszku, ale z malutkimi tableteczkami aco?
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lulek »
ja tam nabieram dużo śliny i jestem w stanie łyknąć całą pakę po jednej tabletce bez popijania tylko że potem język cierpnie... hehe :)
Uwaga! Użytkownik lulek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Ja z rozmachem od razu do gardła i popita, tak samo robię z wódą :D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LukaN »
Drinki z syropku...

Sie cieszcie, ze nie mieszkacie w Irlandii sprobowalibyscie wypic dwie butelki tego gowna to docenilibyscie szczescie mozliwosci zakupu tabletek.

http://img229.imageshack.us/img229/243/qasmu2.jpg
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: azra »
nie ma sensu kombinować z czekoladą itp.
ja wlewam sok do buzi i wrzucam tabletki, szybko połykam i nawet nie czuje smaku. :p

zresztą nie można tak narzekać na smak, o wiele gorsza jest benza. do tej pory mam niemiłe odruchy jak sobie o niej pomyśle :D
Uwaga! Użytkownik azra nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
tehacek pisze:
kurwa ludzie co to za histeria? aco w czekoladzie, aco w budyniu, aco popijane mlekiem, syrop z glukozy.....
moze bedziecie kruszyc tabsy i napierdalac w klame?
pannaR pisze:
tez wlasnie ich nie rozumiem... a to aco w czekoladzie to mnie rozjebalo hahahaha i wogole wasze patenty.. ale nie no respekt dla tych co je wymyslaja.. takie pocieszne to ...
A ile macie doświadczenia w deksie? Po kilkudziesięciu razach na sam widok się robi niedobrze, organizm się broni przed trucizną. Coś mi mówi, że z 20 razy nie wyszliście. A nawet jak braliście setki razy, to jak możecie na podstawie swoich doświadczeń oceniać co innym trudno, a co nie? Jedni karaluchy jedzą, a innych ser pleśniowy przeraża.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
Zablokowany
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.