Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Hegeomon, masz racje z tym sucharem w japie. W dawkach powyzej 10 tabl. Bellergotu (czyli 200mg fenobarbitalu) atropina daje juz mocno o sobie znac, powodujac dosyc duza suchosc w ustach.
  • 26 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: abecadło »
Gargamel pisze:
Da rade to bez bibuly wyrwac w 2-3/10 aptek. Jestem zdecydowanie na nie co do Bellergotu. Luminal tak, mieszanka fenobarbitalu w leku Bellergot zdecydowanie nie.
Mi się nie udało bez recepty,ale za obietnicą,że receptę doniosę(doniosłem,lekarz pytał mnie czy chcę 2 opakowania,ale nawet nie chciałem,bo byłem już po wypróbowaniu bellergotu i odczułem po nim jedynie rozczarowanie). Fenobarbital skreśliłem z listy,a luminalu nie próbowałem już nawet załatwiać.
Teraz może jednak spróbuję..
Lekarz przepisze jak powiem,że chcę na sen zamiast estazolamu,który mało już działa.?
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
abecadło pisze:
Lekarz przepisze jak powiem,że chcę na sen zamiast estazolamu,który mało już działa.?
Małe szanse barbiturany są stereotypowo uważane za niebezpieczne leki i lekarze chętniej wypisują nawet jakieś mocne benzosy niż luminal.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
A dałoby radę kupić Milocardin bez recki? To by było 300mg fenobarbitalu za jakieś 7zł - chyba w sam raz na skosztowanie.
I jeśli tak, to co to jest Aethylium bromisovalerylicum i czy może zaszkodzić?
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
ester etylowy kwasu bromoizowalerowego
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 2 / 0
Mój lekarz jest specyficzny :heart: ,bo wypisywał jak dotąd ,wszystko co chciałem, bez słowa.
Ale lepiej dmuchać na zimne,nie chcę przedobrzyć..Niedługo sylwester :gun: ,może spróbuję od weterynarza,bo akurat mam dużego psa.Nie śpieszy mi się,już nie mam wielkich nadziei,że luminal da mi to,czego potrzebuję../a nawet jakby działał,potrzebowałbym z 10 recept na miesiąc../ja pierdolę.
  • 1154 / 35 / 0
To ile bys chcial tego brac, ze az 10 recek? Jedna paka to 10 tabl. 100mg, na jednej recce 4-6 op., dawkowanie 2x1 lub 1x1. Czyli liczac, ze na jednej recce mialbys wypisane 50 tabl. to 2 recki chyba wystarcza. 10 gram luminalu na miesiac to dla ciebie malo?
  • 1154 / 35 / 0
Co to jest 7 tabletek? To zaledwie 140mg fenobarbitalu. Mnie dawki ponizej 200mg (najlepiej z luminalu) nie robia wcale, a i po 10 tabsach Bellergotu nie mam az takiej straszniej sahary. Suchosc w ustach od atropiny, przy takiej dawce jak wziales nie powinienes czuc, ale kazdy ma inny organizm.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ink1 »
Ile mg luminalu na pierwszy raz??
  • 26 / 2 / 0
Gargamel pisze:
To ile bys chcial tego brac, ze az 10 recek? Jedna paka to 10 tabl. 100mg, na jednej recce 4-6 op., dawkowanie 2x1 lub 1x1. Czyli liczac, ze na jednej recce mialbys wypisane 50 tabl. to 2 recki chyba wystarcza. 10 gram luminalu na miesiac to dla ciebie malo?
No,matematyk ze mnie kiepski..na tabl.100mg.tak od razu nie liczyłbym,jak przepisze,to 15mg.ale przede wszystkim zapomniałem,że to czysta substancja,nie tak jak pabialgina.A Ty skąd masz dostęp Gargamel,legalnie Ci wypisują.?Jak załatwię to napiszę,czy było warto.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.