Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
kiepy :wall:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
DXM. Nie dosc ze mialem bad tripa to z moim organizmem cos jest nie tak i nie jest tak jak powinno
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Żałuję kontaktu z nikotyną chujowiną. Jaram chujstwo i rzucić nie mogę :/ Znaczy mogę - rzucam, podchodzę i podnoszę. Tak poza nią nie żałuję, bo nie czuję się uzależniony od którejkolwiek w stopniu zagrażającym mi w jakiś zły i konkretny sposób.
Ostatnio zmieniony 10 września 2007 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gonzo »
Jeśli byłabym skłonna do żałowania czegokolwiek, byłaby to być może gałka. Około trzy dni straszliwego zwisu i poważny konflikt z wyczuciem upływu czasu. Wkurzający, świadomy, wymuszony czynnikami odgórnymi tumiwisizm.
Uwaga! Użytkownik Gonzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Tak! Żałuję że chwilę temu się zjarałem :-p %-D
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
pilleater, jak powiem że nie masz czego żałować to chyba sie nie zdziwisz nie? xP
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Kurwa, zdziwiłem się ;] 8-(
  • 46 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: tw.agent »
No, sporo jest żałujących jak widzę... Nic wesołego... :/
Uwaga! Użytkownik tw.agent nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
żaluje dzisiejszej efedryny. chujstwa juz nie wezme.
a ogolnie to najbardziej nikotyny. "kase wydajesz a nie klepie"
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Nie obraź się pill ale piszesz zdecydowanie zbyt dużo niepotrzebnych do niczego i na wskroś krótkich postów które są nie na temat, są rozmową która powinna odbywać na GG albo mają być śmieszne a uwierz, że jakoś dla mnie nie są i jakbym był modem to mym większość za przeproszeniem wyjebał bo zaśmiecają forum. Na 1500 postów pewnie 500 bym zostawił tylko.

Trochę ostro, ale czasem trzeba :-) Mam nadzieję, że się nie obrazisz, a jak sie obrazisz to ch...
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy

Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.