Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 857 / 2 / 0
Dla tych, ktorzy nie ogarniaja jak wygladaja lysiczki

Psilocybe semilanceata - fresh specimens
http://www.youtube.com/watch?v=FuLG4Ba2 ... re=related

Psilocybe Semilanceata finds '09 #3
http://www.youtube.com/watch?v=--sweozN ... re=related
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Dla tych, którzy nie ogarniają jak wyglądają łysiczki zapraszam do poczytania FAQ'u ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 352 / 4 / 0
Zachęcam do wklejania zdjęć nietypowych łysic. Bedzie to wartosciowe uzupełnienie tematu. Znalazłem kilka takich w sieci.

[ external image ]
te se przepiękne :cheesy: i takich życze zbieraczom 1000/h

[ external image ]
grube nóżki, w srodku zmutowany okaz

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
  • 4024 / 375 / 953
Coś tych zdjęć nie widać za bardzo... ja przynajmniej widzę tylko dwa.
  • 352 / 4 / 0
  • 4024 / 375 / 953
Spoko!

No, takie siniaki też nieraz się trafiają.

A te na pierwszym zdjęciu faktycznie - :heart: :cheesy:
  • 21 / / 0
Czy te niebieskawe nadają się do wchłonięcia ?
mój dealer mieszka na łąkach :)
  • 4024 / 375 / 953
Pewnie, czemu nie?
  • 2244 / 25 / 0
Bo mogą to być zupełnie inne grzyby. Nie jest chyba nowiną, że grzyby niektóre są bardzo trujące. A ja jeszcze nigdy nie spotkałem łysicy w takim kolorze.
  • 4024 / 375 / 953
Nonieno, Wodzu, to łysica na 100% .,.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.