Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Mogłem nie myśleć, bo da się takie rzeczy interpretować bez myślenia. Powiedział, pach, rozbawienie, spokój. Nie była tu potrzebna ani jedna myśl.
Co do otwierania się, może i masz rację. Cięzko mi jednak się otworzyć na rady gościa który proponuje mi coś czego nie koniecznie potrzebuję, bez żadnej argumentacji.
I nie szukam konfliktu tylko mówię jak jest. :)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Od siebie polecam : Hemi Sync - Gateway Experience . Są to nagrania dzięki którym od podstaw można się nauczyć pracy z energią a potem OOBE . Polecam - efekty niesamowite :cheesy: Trzeba jednak znać angielski bo w każdym nagraniu mamy instruktaż słowny w formie poleceń . http://peb.pl/inne-utwory/94237-rapidsh ... j-nad.html <<< adres stornki gdzie można znaleźć to TO .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 154 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: majed »
@CosmoDo:
Popieram w całej rozciągłości!
Gateway Experience z Instytutu Monroe'a jest jednym z najlepszych nagrań do nauki OBE (mówię o całej serii Gateway) i zdecydowanie warto z nimi działać, niekoniecznie na Deksie.
Jestem samoświadomością organizującą się na przestrzeni przez wieki
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
zapuszczam sobie dzisiaj na fazce nagranie mc kennyego pt możesz schunąć. Ciekawe, ile zrzuce kilo z moich 115? Nie musiałbym wtedy tyle dinarów wydawać na tabletki, żeby na 3 lewel wskakiwać, he he :kotz:
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
A udostępniłbyś je?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 402 / 3 / 0
Się zrobi, jak znajdę chwilę, to wstawię to nagranko i podam link.
  • 734 / 3 / 0
ooooooo to cos dla mnie, tez bylabym wdzieczna za udostepnienie
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Na schudniecie jest dobry mefedron :D

Moze powrzucam tez nagrania które ja mam. Ale tez potem.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 402 / 3 / 0
nAA ZRZUCENIE PRÓBOWALEM MERIDII NIE POMAGAŁY NAWET POTRÓJNE DAWKI, CHOĆ WIELU ZNAJOMYCH CHUDNĘŁO W OCZACH. jAK PRACOWAŁEM SZEFUJĄC W MARKECIE, TO CODZIENNIE JECHAŁEM NA EFEDRYNIE, MNIE STYMULAWAŁA LEPIEJ, NIŻ ŚCIERWO I POMAGAŁA UTRZYMAĆ WAGĘ W NORMIE, ALE ZARECKOWALI TUSSI, A CIĄGLE KOŁOWAĆ RECKI TO TROCHĘ UCIĄŻLIWE BYLO. http://rapidshare.com/files/259108353/m ... c.mp3.html SIEMA. To Też mcKenna: http://rapidshare.com/files/259187199/b ... n.mp3.html
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2009 przez J73, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1931 / 317 / 0
Nieprzeczytany post autor: GG Allin »
jogurt pisze:
Wersja dla kobiet: http://www.4shared.com/file/55392646/e3 ... d_-_k.html

Wersja dla mężczyzn: http://www.4shared.com/file/55393006/3b ... d_-_m.html

Mam jeszcze pare... jak ktoś mi poradzic gdzie wrzucic jak nie na rs. I jak ktoś będzie chciał rzecz jasna.

Edit. PS. Nagrania są identyczne różnią sie końcówkami wyrazów.
joł, ma ktoś może takie właśnie nagrania z deszczami, strumykami, dzwiekiem lasow, wiatru, potokow czy tez wodospadow, ale bez zadnego tekstu? jesli tak to niech ktos wrzuci na jakis darmowy serwer (www.mediafire.net najlepiej), mysle ze taki szajs bylby dobry do tripowania

ps. sluchajac tego malo co nie spadlem z krzesla, smieszny glos ma strasznie ten typ co to mowi :) ogolnie smieszne jakies hehe
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.