Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
jasmin pisze:
tehacek pisze:
a najlepiej to daj sobie z tym spokoj.
i tak wlasnie zrobie,
]
Chyba wciagne 2 tabletki a nstepnie zjem jeszcze 2 nastepnym razem i to chyba bedzie dzien walentego swietej pamieci. Szykuje sie dubstepowa biba, a milusi bede dla mojej ukochanej ;) . Wytstraszylem sie ze moze oxy mnie z troche wykrecic ale juz wiem ze nie trzeba sie az tak bardzo bac. Za bardzo sie martwilem z tym braniem bo moglem odrazu wjebac 2 tabsy, a nie polowke i cala. No nic sie nie stalo lepiej byc ostrozniejszym niz pochopnym jesli chodzi o ten pierwszy raz z dragami.
[/quote]
<_<

tak sie zastanawiam ile osob w ten sposob zrobilo pierwszy krok.
  • 96 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
no ja 2 h leżałem zielony z głową za oknem :wall:
po 1/3 tabletki 80 mg ( one najlepiej działają )
  • 584 / 21 / 0
Male pytanko. Czy ty nie mieszkales nie tak dawno na Florydzie a teraz wrociles do Nowego Jorku i czy nie brales percacetow na nerki? Sorry za to, ale przypominasz mi znajomego. Sorry za offtop.

Ja mialem tylko percacety "malutkie" oxycodone-apap 5-325mg. 1mg. za $1 to za $15 mialbym worek hery i nicka koksu.
America's C.R.E.A.M. team
  • 96 / / 0
nie, niestety nie jestem twoim znajomym :)
w moich okolicach perki sa 512 ( 5 mg ) , 7xx ( 7mg ) i 10 mg za odpowiednio 5 , 7 i 10 $.
Kupuje sie to od innych nie tak ciezko dostepne, ja naszczecie jeszcze nie potrzebuje choc plecy troche bolą ;-)
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
A skad w ogole jestes? Jesli mozna to wiedziec. Ja z Jersey kiedys Bklyn.

To widze ze troche sie znasz na tych sprawach. To te moje byly hujowe ze tak powiem. Tak? Wiem ze jak zjadlem gdzies z 5 co daje 25 mg. to nic prawie nie poczulem. Co ja to mialem? Na serio nie znam sie na legalnych "lekach". Jeszcze jedno to tak zarles czy robiles jakies extrakcje. Bol w plecach i pewnie wiatr w kosciach-skad ja to znam :scared: Lepiej zakoncz te przygode z percocetami. Slyszalem ze to gorsze od skretow heroinowych.
America's C.R.E.A.M. team
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
o, jaki fail, dopiero zauwazylem, ze Massta i Mastah to dwie rozne osoby.
  • 96 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
ja juz tego nie wpierdalam... mam przyklad na wlasnych oczach moj boss troszke sie w to wjebal.
Ale od czasu do czasu mozna sobie zjesc 4 perki, zapic browarkiem i przepalic bluntem %-D

Oxycodone to juz wogole, jak juz mam ochote sie czyms zajebac... co zdarza sie raz na 3 miesiace
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
Mastah pisze:
Lepiej zakoncz te przygode z percocetami. Slyszalem ze to gorsze od skretow heroinowych.
tak samo. tylko jakos po perco maialem wrazenie ze sie rozsadze od nie bycia w stanie sie wysrac %-D i nie to ze jak po helu spoko tutaj lezysz i zdychasz pocisz sie i biegunka, tu to samo tylko tak no nie biegunka a w druga jeszcze bardziej.

ja pierdole, jakie wyznanie. no w kazdym razie kiedys tez po jakims 2 tygodniowym ciagu na oxy wiedzialem ze mi sie skonczy. wzialem kilka na sen. rano mialem tylko do dyspozycji concerta, czyli cos bliskiego fecie. i kurrrrwa, najgorsze uczucie w zyciu - zjazdu takiego jak po fecie + skretu po oxy. na kolanach chodzilem po targecie juz pod koniec
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gufipl »
hmmm a ja perki bardzo lubie, ale nie codziennie bo zoladek ostro w pizde wtedy dostaje. Moje ulubione to tak zwane "piontaki" czyli oxycodone 512mb, dwie takie tabsy w polaczeniu z blanciorem daja nieziemsko przyjemny haj ;) ale ze wciagaja to prawda, dlatego nie wpierdalam za czesto, potrafie sie powstrzymac chociaz przez moje rece przechodzi ich bardzo duzo :P
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gufipl »
Massta pisze:
nie, niestety nie jestem twoim znajomym :)
w moich okolicach perki sa 512 ( 5 mg ) , 7xx ( 7mg ) i 10 mg za odpowiednio 5 , 7 i 10 $.
Kupuje sie to od innych nie tak ciezko dostepne, ja naszczecie jeszcze nie potrzebuje choc plecy troche bolą ;-)
to kiedy wcinamy massta? oczywiscie blancik na deser :) pozdro!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.