obliczylem ze cena biletu na Jamajke z Anglii http://www.britishairways.com/travel/fx ... 0901124135 kosztuje 4400 pln + dojazd do Anglii - ile to moze sie rownac autokarem?
lece na Jamajeczke wkrotce i tam bede jakos ze żył :-)
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
newman pisze: VVie kto$ co$ o tym?
newman pisze: VVie kto$ co$ na temat zakvvaterovvania vv Am$terdamie? Chodzi mi o jaknajtań$ze, jaknajlep$ze opcje. $ły$załem, że można $pać na $tatku i je$t to najmniej ko$ztovvne. Ile dni vvcze$niej i gdzie można dokonyvvać rezervvovvacji?
ps: kto pisał, że FORUM jest hermetyczne? kurwa i to jak, ekskluzywne
strunaman pisze: człowieku... zakurwiścei!![]()
obliczylem ze cena biletu na Jamajke z Anglii http://www.britishairways.com/travel/fx ... 0901124135 kosztuje 4400 pln + dojazd do Anglii - ile to moze sie rownac autokarem?
to pravvda, mam zjebane klavvi$ze. tak vvam to kurvva prze$zkadza?
po huj pi$zecie poza tematem??
Zmień klawke bo nie czytelny jesteś
Jean Cocteau
zwiększy sie dostępność (i poprawi jakosc) dragów na naszym rynku?
Ja jestem optymistą.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.