Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
No właśnie: słuchając tego, trzeba być skupionym tylko na tym, czy można myśleć o czymś innym, robić coś innego przy okazji? Czy może ma to wyglądać tak, że się leży lub siedzi i przez 45minut wsłuchuje się w szumy?

Ja też słuchałem Marihuana1 przez 45 ale jednocześnie szukając w necie materiałów na prezentacje maturalną z polskiego i odkurzając pokój. Kompletnie nic mi nie było. Tylko uszy bolały od noszenia przez 45minut tych wielkich słuchawek ;)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Mi sie tam wogole nie podoba ten pomysł z tymi falami mózgowymi, przeciez to co sie dzieje w mozgu po zażyciu czegoś to nie fale tylko chemia który wpływa na jakies tam receptry, przekażniki itp. Przyjmna muzyczka moze nas co najwyzej rozlużnic a reszta to autosugesta.
  • 108 / 1 / 0
nierozumisz... "szumy" czyli fale pobudzaja nasz muzg i nakazuja co przez chwile ma robic cos tak jak hipnoza tylko takimi szumami... do tego trzeba polozyc sie wygodnie, zamknac oczy i skupic sie jedynie na tym dzwieku.... sam prubowalem i musze przyznac ze naprawde cos sie zmienia a najlepsze jest to ze po 30min przesluchania np. Divinorum (pierwszy raz to zarzucilem) po zdjeciu sluchawek wogole inaczej slyszalem... slyszy sie tak jakby to co do nas dochodzilo jest filtrowane przez jakies "cos" przez co inaczej sie slyszy ale tylko przez jakas minute po zdjeciu sluchawek :-p
o o
 |
\__/
  • 0 / / 0
zassałam sobie ten program, zainstalowałam i co....? i dópa! nie działa świntuch:/ z kilku żródeł dziada ściagałam i zawsze to samo, przy otwieraniu wyskakiwał mi jakiś błąd:/ może ktoś wie jak to odpalić poprawnie?
Uwaga! Użytkownik tasiemiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Moze i bysmy wiedzieli, jakbys napisala tresc wyskakujacego bledu.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Rastuch, tak. Najleoiej się położyć i wsluchiwać w te dźwięki. Wykonując inne czynności przestawiuasz mózg na aktywność w wyższej częstotliwości. Więc nie zadziała.

Wuka, takie echo w słuchu to typowe zjawisko po skończeniu pracy z programami opartymi na dudnieniu różnicowym.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kafar »
Powiem tak...włączyłem Marijułannę i słuchając szwędałem sie po necie. Mniej więcej w połowie zadzwonił do mnie kumpel i gadałem z nim jak potłuczony bo nadal mialem wrażenie ze mam te słuchawki na uszach. Coś to jednak daje ale gigantycznego mega super zbaka-tripa sie nie spodziewam :P Po heroinie w południe zachciało mi sie spać. Takie oto efekty. Teraz wciągam Marie po raz drugi i nawet miło.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tasiemiec »
failed to load control 'ctrl_SkinableForm' from. Your version may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application. a na drugim kompie mi inny blad wyskakuje, to pozniej dopisze. pomozciee bo chce przetestowac programik ;] pryzd
Uwaga! Użytkownik tasiemiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
mi sie zdaje ze jakies pliki nie sa skopiowane czy cus.... niewiem moze sciagnij sobie inna wersje tego programu... w kazdym badz razie jesli zle mowie P-paranoi lub Kurwik powiedzcie ocb. ;-)
o o
 |
\__/
  • 108 / 3 / 0
wiele sie naczytalem o dudnieniach rożnicowych itp kiedy byla moda na puszczanie sobie tego do nauki. Wtedy zdawalo mi sie ze rzeczywiscie wiedza lepiej wchodzi. Albo sobie wkrecilem. Wierze że takie coś może działać, jednak w praktyce Idoser nie zadzialal na mnie wogole, sluchalem pare razy xtc, mj, peyotla, bomb, heroin i nic z tych rzeczy nie koplo. Próbowalem na 2 parach słuchawek, karte dzwiekową mam za ponad 400zl wiec sprzet nie powinien byc problmem. Jednak sluchawki byly dosc tanie, stereofoniczne, ale za ok 60zl sztuka. Jedne z nich miały pasmo przenoszenia od 9hz. Myślalem ze moze dlatego podziala, bo fale o ktore nam chodzi maja ok <14hz? Ale i tak nici, moze to nie od tego paramtetru sluchawek zalezy.

@Kurwik widzialem gdzies pisales, że mama przerwała ci sluchane jak juz ci sie czapa załączała, to jednak cos po tym masz? moglbys to rozwinać? Jak drogo kosztowały cie słuchawki?
Przekonywanie ujętej osoby o nieuchronności kary za posiadanie narkotyków to głupi nawyk, który należy po prostu zignorować. Człowiek rodzi się wolny, a to, że zażywa niedozwolone prawnie narkotyki nie pozbawia go ani człowieczeństwa ani prawa do wolności
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.