To jakiś posrany lek ten thiocodin![]()
zjednej strony substancja wykrztusna a z drugiej przeciwkaszlowa :nuts:
Niedługo wszamię 1 opakowanie to zdam relację <_<
Co do uczulenia nie mam pojęcia.
Pzdr.
Biorę 6-7 zł ide do apteki kupuje thiocodin(hehe tylko nie wiem jak to sie wymawia nawet :-D ''tjokodin'',''thokodin''
I mam nadzieję że będzie git ;-)
hehe tylko nie wiem jak to sie wymawia nawet ]
Hehe... ten sam problem miałem jak 1. (i dotychczas jedyny :P) raz kupowałem Acodin. Ale podszedłem, "Akodin poproszę" i było git
[quote=""AsMoDeUsZ""]
jestem nowy w kodeinowych tematach
[/quote]
Ja też. Ale forum "Kodeina" przeczytane już prawie całe ]
trzeba jakąś ekstrakcję z tym robić-nie chce mi sie bawić w takie rzeczy po prostu
[/quote]
Zawsze możesz do tego podejść, jak do rytuału kręcenia jointa :-) Albo w inny sposób - robisz ekstrakcję i sobie myślisz "tyle się z tym umęczyłem - coś mi się w to konto od życia należy" - i siup roztwór w gardło
70mg Hydroksyzyny i 300mg kodeiny, szkoda że już sie skończyło, a było tak pięknie...
MrGnat pisze: a napierdala was głowa po thiocodinie na nastepny dzien? ja tak miałem, że myślałem ze mi mózg wybuchnie zaraz, ale nie miałem dostępu do kody albo czegoś przeciwbólowego i musiałem się z tym męczyć z pół dnia
a napierdala was głowa po thiocodinie na nastepny dzien? ja tak miałem, że myślałem ze mi mózg wybuchnie zaraz, ale nie miałem dostępu do kody albo czegoś przeciwbólowego i musiałem się z tym męczyć z pół dnia
Albo w inny sposób - robisz ekstrakcję i sobie myślisz "tyle się z tym umęczyłem - coś mi się w to konto od życia należy" - i siup roztwór w gardło
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.