Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
-Na zwale zerwałem z dziewczyną. Teraz nie potrafie spojżeć jej w oczy.
-Czuje że nie jestem w dobry w niczym co robie, czuje się że jestem najlepszy.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: konserwa »
Tomakin pisze:
przeciez 80% z tych rzeczy ludzie robia z dowolnego innego powodu, czy sie uklamie staruszke w sprawie dragow czy w sprawie wyjscia na koncert na ktory by nie chiala puscic...

dokładnie. każdy ma coś na sumieniu. ale to my jesteśmy "ci źli"..
Uwaga! Użytkownik konserwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deadline »
[quote="yam'teoretyk"]
deadline nie pierdol ze to tylko po to zeby zdybac na te "coś"... ]

znalazles sie kiedys w takim miejscu w zyciu ze na niczym Ci nie zalezalo?
zabilbym, gdyby bylo trzeba.
"cos", ha, jak to lekko brzmi
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tpor »
moja godnosc tomasz
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wybacz agquarx ale czy wiesz, że w sumie to pierdolisz głupoty? Teoria z drugiego tu posta nie trzyma się kupy.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
szacunek Kurwik ze wogóle przeczytales tego posta :) ja po przeczytaniu kilku pierwszych postów agquarx w innychwątkach stwierdziłem ze szkoda na to mojego czasu :D bez urazy agquarx ale naprawde nie kumam co ty próbujesz światu przekazać
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TaU »
czaic to go nie czaje, ale flow to ma :)
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Zrozumienie postu agquarx graniczy z cudem.
Załapałem, że agquarx (Miranda McKennit?) bardzo nie lubi Kościoła Katolickiego i obrzuca go wszelkimi możliwymi obelgami. Załapałem, że chyba jest za legalizacją narkotyków psychodelicznych. Chyba. Reszty nie czaję, ale dziwnie przypomina to bełkot.
Agquarx, jeżeli chcecie, żeby ludzie was zrozumieli, to weźcie piszcie po ludzku, do cholery.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Ja na pocatku cpania nie mialem zadnych problemow. Spoko kieszonkowe i nie dfuze potrzeby sprawialy ze na 2 worki weeda co tydzien mi nie brakowalo. Pozniej gdy juz bardzie w to wszedlem, a zaliczylem juz wpadke u starszych, kieszonkowe sie skonczylo i trzeba bylo sie rozliczac z kazdej kasy, wiec tez uciekalem do srodkow typu podpierdalanie floty z portfeli starszej, albo siostry, wyprzedawanie mojej kolekcji oryginalnych plyt CD, podzespolow od kompa. Na szczescie nigdy nie bylo tak zebym musial skorzystac z jakis grubszych kradziezy itp. Po wyjezdzie do UK, akurat na nic nie brakowalo, ale zaczelem odczowac co to znaczy uzaleznienie.
Back inna' town
  • 14 / / 0
Mam znajomego desperata co sprzedał kompa za 23 złote-brakowało mu do worka baku :D
Mi się to póki co nie przytrafiło,gorzej z pokonaniem myślenia brać czy nie brać...
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.