-Czuje że nie jestem w dobry w niczym co robie, czuje się że jestem najlepszy.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Tomakin pisze: przeciez 80% z tych rzeczy ludzie robia z dowolnego innego powodu, czy sie uklamie staruszke w sprawie dragow czy w sprawie wyjscia na koncert na ktory by nie chiala puscic...
dokładnie. każdy ma coś na sumieniu. ale to my jesteśmy "ci źli"..
deadline nie pierdol ze to tylko po to zeby zdybac na te "coś"... ]
znalazles sie kiedys w takim miejscu w zyciu ze na niczym Ci nie zalezalo?
zabilbym, gdyby bylo trzeba.
"cos", ha, jak to lekko brzmi
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Załapałem, że agquarx (Miranda McKennit?) bardzo nie lubi Kościoła Katolickiego i obrzuca go wszelkimi możliwymi obelgami. Załapałem, że chyba jest za legalizacją narkotyków psychodelicznych. Chyba. Reszty nie czaję, ale dziwnie przypomina to bełkot.
Agquarx, jeżeli chcecie, żeby ludzie was zrozumieli, to weźcie piszcie po ludzku, do cholery.
Mi się to póki co nie przytrafiło,gorzej z pokonaniem myślenia brać czy nie brać...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.