Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
SPADAć MI Z TAKIM OFFTOPEM WIELKIM!!! 8-( :-)
A ja fety nie brałam i nie wiem czy wezmę, co tu duzo gadac.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Moja ostatnia pamiątka po DXM to guz na głowie. Postanowiłem stanąć na rekach ale po DXM trudniej równowage utrzymać że jakoś tak jebłem, dobrze że bólu nie czuć nawet tego nie odczułem ale pamiatka jest! Z reguły to zawsze albo mi sie coś zjebie na bani albo się przypale albo przetne gdzieś. Inne tez sa ale to kiedys indziej zamieszcze...
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
To bedzie chyba dosyc trwała pamiątka. Gliniane naczynie. Zrobiłam na kodeinie (a robiło sie super). Pokrywka ciemniesza, bo jeszcze nie wyschła :-)
[ external image ]
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
o fajne...kurde ja mam od pyty rysunkow swoich i tych po dragach i ty bez ale mam je na kartkach.nie mam zabardzo jak ich wrzocic..ehh
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bysy »
Obłąkany pisze:
fety sie nie miesza z taką dawką alkoholu bo moze sie to kurwa skonczyc smiercią <_<

Właśnie że nie, po fecie można duuuuuuuuużo wypić... Można całą noc pić i nie paść, tylko zwała później okrutna...
wypowiadasz sie na hypper real, a nie znasz podstaw? oczywiscie ze mozesz pic "wiecej" po fecie, bo feta cie 'otrzezwia'. nie odczuwasz tak upojenia alkoholowego, jak w przypadku picia bez fukania. pijesz i pijesz, bez fetki bys juz lezal nieprzytomny (ale zywy!), a z fetka pijesz, pijesz, pijesz i pijesz i nie czujesz ze jestes pijany tak bardzo, w pewnym momencie dochodzisz do swojego limitu i... koniec ;)

inna sprawa: i alkohol i feta podnosza cisnienie, razem dzialaja na siebie kaskadowo, czyli mozesz kipnac na zawal, jeszcze przed dojsciem do smiertelnej dawki alko.

pozdro.
Ludzie myślą, że świat jest prosty... potem giną :)
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
tu sie zgodze-raz bylam napierdolona jak meserszmit na jakis urodzinach w klubie-kolega(rownie pijany)dal mi sie napic soku z butelki gdzie bylo zarzocone 2g fety(to bylo do rozcienczenia na kilka osob..zlekka o tym zapomnial)-niemialam wtedy tolerancji...poszlam tanczyc..potem wypilam jeszcze wiecej alko ..i znow taniec.... bach...zemdlalam..przestalam oddychac...serce mocno zwolnilo..karetka(zanim przyjechala minelo z 20min)..ochroniarz robil mi masarz serca i metoda usta usta probowal przywrocic mi oddech...wkocu przyjechala karetka i lekarze zalozyli mi rurke do intubacji...szpital...podanie jakis specyfikow dozylnie niewiem dokladnie co..i jakos wrocilam do zycia....
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 126 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Bysy pisze:
Obłąkany pisze:
fety sie nie miesza z taką dawką alkoholu bo moze sie to kurwa skonczyc smiercią <_<

Właśnie że nie, po fecie można duuuuuuuuużo wypić... Można całą noc pić i nie paść, tylko zwała później okrutna...
wypowiadasz sie na hypper real, a nie znasz podstaw? oczywiscie ze mozesz pic "wiecej" po fecie, bo feta cie 'otrzezwia'. nie odczuwasz tak upojenia alkoholowego, jak w przypadku picia bez fukania. pijesz i pijesz, bez fetki bys juz lezal nieprzytomny (ale zywy!),
I chuj ze mozna wiecej :nuts: To chodzi kurwa o to zeby jak najwiecej wypic wyscigi jakies kurwa? :nuts:
Takich pojebow co mieszają dragi to wynoszą w plastikowych workach z dyskotek.Pozniej wszystko jest oczywiscie na te"zle dragi" <_< Media bębnią znow ze magiczne pigulki zabily kolejną osobe :-/
a z fetka pijesz, pijesz, pijesz i pijesz i nie czujesz ze jestes pijany tak bardzo, w pewnym momencie dochodzisz do swojego limitu i... koniec ;)
Tak....i nie ma juz ratunku
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 121 / 1 / 0
grunt to wypic duzo alko bez wspomagaczy, taki test na organizm.

Tako powiada Wam wszystkim stary alkoholik z rodowodem :cool:
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
Ja na fazie gram czasami na gitarze, czesto na kodeinie ale nigdy nie chcialo mi sie jej podlaczyc do kompa aby nagrac. Wpadlem na swietny pomysl aby jutro na fazie dxmowej pomalowac sobie olowkiem i naszkicowac moje wizje, potem zeskanuje i zamieszcze na forum ...X)

Albo HUJ, zrobie specjalny watek dla malarzy dxmowych nowy rodzaj sztuki w nowoczesnym swiecie, jestem geniuszem

ps2. jesli bredze to prosze mnie powiadomic bo sfazowany nieco jestem
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2006 przez Biosone, łącznie zmieniany 1 raz.
...
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Biosone pisze:
Ja na fazie gram czasami na gitarze, czesto na kodeinie ale nigdy nie chcialo mi sie jej podlaczyc do kompa aby nagrac
Łał no co Ty, grasz na kodeinie? Nieeee no masakra zajebiście, naucz mnie!!! I można ją jeszcze podłączyć do kompa?! Ja pierdolę, masa ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...