A ja fety nie brałam i nie wiem czy wezmę, co tu duzo gadac.
[ external image ]
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Obłąkany pisze:fety sie nie miesza z taką dawką alkoholu bo moze sie to kurwa skonczyc smiercią <_<
Właśnie że nie, po fecie można duuuuuuuuużo wypić... Można całą noc pić i nie paść, tylko zwała później okrutna...
inna sprawa: i alkohol i feta podnosza cisnienie, razem dzialaja na siebie kaskadowo, czyli mozesz kipnac na zawal, jeszcze przed dojsciem do smiertelnej dawki alko.
pozdro.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Bysy pisze:wypowiadasz sie na hypper real, a nie znasz podstaw? oczywiscie ze mozesz pic "wiecej" po fecie, bo feta cie 'otrzezwia'. nie odczuwasz tak upojenia alkoholowego, jak w przypadku picia bez fukania. pijesz i pijesz, bez fetki bys juz lezal nieprzytomny (ale zywy!),Obłąkany pisze:fety sie nie miesza z taką dawką alkoholu bo moze sie to kurwa skonczyc smiercią <_<
Właśnie że nie, po fecie można duuuuuuuuużo wypić... Można całą noc pić i nie paść, tylko zwała później okrutna...
Takich pojebow co mieszają dragi to wynoszą w plastikowych workach z dyskotek.Pozniej wszystko jest oczywiscie na te"zle dragi" <_< Media bębnią znow ze magiczne pigulki zabily kolejną osobe :-/
a z fetka pijesz, pijesz, pijesz i pijesz i nie czujesz ze jestes pijany tak bardzo, w pewnym momencie dochodzisz do swojego limitu i... koniec ;)
Tako powiada Wam wszystkim stary alkoholik z rodowodem
Albo HUJ, zrobie specjalny watek dla malarzy dxmowych nowy rodzaj sztuki w nowoczesnym swiecie, jestem geniuszem
ps2. jesli bredze to prosze mnie powiadomic bo sfazowany nieco jestem
Biosone pisze: Ja na fazie gram czasami na gitarze, czesto na kodeinie ale nigdy nie chcialo mi sie jej podlaczyc do kompa aby nagrac
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.