A ja fety nie brałam i nie wiem czy wezmę, co tu duzo gadac.
[ external image ]
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Obłąkany pisze:fety sie nie miesza z taką dawką alkoholu bo moze sie to kurwa skonczyc smiercią <_<
Właśnie że nie, po fecie można duuuuuuuuużo wypić... Można całą noc pić i nie paść, tylko zwała później okrutna...
inna sprawa: i alkohol i feta podnosza cisnienie, razem dzialaja na siebie kaskadowo, czyli mozesz kipnac na zawal, jeszcze przed dojsciem do smiertelnej dawki alko.
pozdro.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Bysy pisze:wypowiadasz sie na hypper real, a nie znasz podstaw? oczywiscie ze mozesz pic "wiecej" po fecie, bo feta cie 'otrzezwia'. nie odczuwasz tak upojenia alkoholowego, jak w przypadku picia bez fukania. pijesz i pijesz, bez fetki bys juz lezal nieprzytomny (ale zywy!),Obłąkany pisze:fety sie nie miesza z taką dawką alkoholu bo moze sie to kurwa skonczyc smiercią <_<
Właśnie że nie, po fecie można duuuuuuuuużo wypić... Można całą noc pić i nie paść, tylko zwała później okrutna...
Takich pojebow co mieszają dragi to wynoszą w plastikowych workach z dyskotek.Pozniej wszystko jest oczywiscie na te"zle dragi" <_< Media bębnią znow ze magiczne pigulki zabily kolejną osobe :-/
a z fetka pijesz, pijesz, pijesz i pijesz i nie czujesz ze jestes pijany tak bardzo, w pewnym momencie dochodzisz do swojego limitu i... koniec ;)
Tako powiada Wam wszystkim stary alkoholik z rodowodem
Albo HUJ, zrobie specjalny watek dla malarzy dxmowych nowy rodzaj sztuki w nowoczesnym swiecie, jestem geniuszem
ps2. jesli bredze to prosze mnie powiadomic bo sfazowany nieco jestem
Biosone pisze: Ja na fazie gram czasami na gitarze, czesto na kodeinie ale nigdy nie chcialo mi sie jej podlaczyc do kompa aby nagrac
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.