Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
antler pisze: idz na Nowowiejska
i zajrzyj na @ jak znajdziesz chwilke ;-)
bo metadonu we Wroclawiu niema (chyba)
a ona jest z Warszawy
chcialabym byc czysta...
musisz zaczac robic co w Twojej mocy by poznawczo uniezaleznic sie od rodziny. Sproboj znalezc prace, wynajac stancje, pokoj, zacznij w siebie inwestowac
powiedz mi dziecko, skąd ty masz kasę na te 1,5 gramca fety codziennie?
w ogóle to jesteś niesamowita. jesteś wpieprzona w białe na maxa, więc teoretycznie non stop kołujesz kasę i towar, do tego stary każe ci gotowac i sprzątać, a ty jeszcze znajdujesz czas, żeby siedzieć przed kompem i pisać 3 kilometrowe posty. coś tu nie gra
ps.za net tez malo placimy przeciagnelismy kabel jestesmy podpieci pod kolege na gorze razem z kilkoma sasiadami.co miesiac dajemy mu naleznosc-25zeta.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Mimo wszystko nie schodzmy z tematu - nie masz najgorzej w zyciu o to chodzi nam.Takze wez sie za siebie.
ps.dzis mialam konsultacje na detox i nieposzlam(mialam dolek i ogarnol mnie strach) :#: ...shit..ale jutro jade z moja bratnia dusza(przyjaciel)-jej obecnosc napewno doda mi determinacji aby tam dotrzec. :-)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
To tak jakbys komu kto kompot puka i jest bezdomny powiedzial, nie jest zle, ludzie w czeczeni z oderwanymi nogami chodza itd.
PO HUJ POROWNYWAC DO GORSZYCH..... chyba chcemy zeby bylo lepiej a nie gorzej.
A zadowalac tym co sie ma to itak musi czy chce czy nieche.. a wiec zbedne takie gadanie 'nie jest tak zle'. Pod jej wzgledem jest Hujowo na maksa.
POZDRO
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.