Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Kobiety to chyba rzadko sprawdzają... chyba, że zadają się z facetami podejrzanymi:)
  • 467 / 4 / 0
ja raz wazylem bake uwaga w parku z kumplem wszystko oki, potem zaczolem ja jarac z big lufki nagle strazacy miejscy (Pozdrowienia) wyskoczyli ale spierdolilismy na poczatku stali 2 alejki na przeciwko nas i patzryli co robimy potem zaczeli biec ale bylismy zbyt skitrani i adrenalina jebala nam do glowy jeszcze przez 15 min po spierdoleniu, takiej lufy niebylo gdzie skitrac ja mialem 1,5g kumpel 0,5g %-D

nigdy nie jarajcie w parku itp. tam sie huje za drzewami chowaja
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2009 przez Codeine Fanatyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 1072 / 122 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Grozi ale to są rzeczy niedotyczące zwykłych sankcji karnych. Po prostu jak masz lufę czy pompkę to policja będzie Cię miała na oku a jak często ćpasz lub jesteś hardkorowym przypałem to kwestia czasu.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
A takie pytanie, jaka jest graniczna ilość zielska, za która mogą powinąć? Chodzi mi o ilości rzędu paprochów, resztki w woreczku, ostatnio zauważyłem że w kieszeni kurtki trochę mi się wysypało. Czy przy ostrym trzepaniu, gdyby policmajster był osobiście przekonany, że to zielsko jest, mogło by to na jakiś test pójść i mieć za to problem?
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 460 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Dolna granica zależy chyba tylko od widzimisię policmajstra, bo były już kłopoty za nieopalone lufy/mniej, niż nabicie :-/ .
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Codeine Fanatyk pisze:
wyskoczyli ale spierdolilismy na poczatku stali 2 alejki na przeciwko nas i patzryli co robimy potem zaczeli biec ale bylismy zbyt skitrani i adrenalina jebala nam do glowy jeszcze przez 15 min po spierdoleniu, takiej lufy niebylo gdzie skitrac ja mialem 1,5g kumpel 0,5g %-D

nigdy nie jarajcie w parku itp. tam sie huje za drzewami chowaja
prawie jak jacyś zboczeńcy
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DrJoint »
co do tematu mialem dokladnie opisana sytuacje z tajniakami wiecie ocb mialem czarna lufe (po ziole dla scislosci) + duza sakwe zielonawa od opiatow wiecie ocb po prostu zostala oprozniona. puscili mnie odrazu.

wiesz co innego z oddzialami prewencji. moze mialem farta i parowy sie domyslily ze nic nie mam przy sobie (pusta sakwa) ale takie normalne krawężniury moga sie podniecic i cie zawinac na dokladne fiskanie albo cos w tym guscie niewiem
Uwaga! Użytkownik DrJoint nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.