wszystko z freecannabis.com
-Low Low -WildFire - cosik podobnego do LR, jakieś gowno ale za 30zl warto spróbowac
-Mexican Sativa -Sensi Seeds
-I albo Sweet Tooth#3 - F2Factory i jakąś jedną odmianke do 15$
albo
3 pac z Nirvany- pradopodobnie AK28, Durban Poison, T44
Jak sądzicie ST#3 dojdzie(w sęsie zebrania pesteczek:) :P ??
pzdr
Kiedys widziałem w jakimś miesięczniku typu Mój pies czy coś takiego takie zajebsite psy...
Wyglądały jak dobreman tylko bardziej krępe krótsze pyski szersze w ogóle mocniej zbudowane, o czarnej maści czarnych poczach spiczastych uszach i z fioletowo/granatowym pobłyskiem siesci... Do tego takie spokojne spojrzenie zabójcy z rozwagą... te wszystki pitbulle i amstafy się chowają do nor przy nich :)
Wyglądały jak demnony :D
Myślałem ze to co masz na zdjęciu to cos a'la to co opisałem :) kurde szkoda ze nipamietam nazwy :/
Żeby nie było offtopa:
Ruderalis Skunk... próbował ktoś w polsce? jak dochodzi kiedy mniej wiecej sie zbiera plony w praktyce?
TasteOfHaze a słyszałeś kiedyś o odmianie BIG THC? jestem ciekawy jakby to było z nią w polsce ;) :rolleyes: ;-)
BIG thc - Nightmare
Height (inche 138 - cm 350 )
Over 14 years seeds ( Inbred Line ).
That strain is now perfect for north European growing
http://www.overgrow.com/edge/showthread ... genumber=1
[ external image ]
po drugie primo: ruderalis skunk
Zebrałem ogromniastą ilość plonów koło 3oo z jednej panny co została, baaardzo wczesna - zbierzesz przed połową września, jah bardzo przyjemny, energetyzujący ale nie żadna siekiera, typowa sativa.
Pozatym jak powszechnie wiadomo (na 90%) AK48=Ak47 F2...
W F2 ma się takzwany miszmasz wiec jest mozliwe ze komus sie trafily nasiona z ktorych rosliny dojda póxniej a komuś rośliny które dojdą wczesniej. Ty sie możesz tylko modlic o to żeby być w tej 2 grupie i zeby pogoda było dobra...
Pozatym Leptosomauprawiał to w indoorze i mówił że niekóree sa wyższe niektóre niższe, bodajrze niektóre szybciej dojrzewaja niektóre nie... Nie były to duże różnice ale trzeba brac je pod uwage
Dlatego mówie lol jak słysze ludzi którzy mówią że są pewni tego że ak48 dojdzie na nastepny sezon, mozesz tak zakladac ale nie mzoesz byc tego pewien. AK48 nie jest pewną odmiana na outdoora ale ma szanse dojść.
nie rozumiem co miało znaczyć to LOL
Sporo osób już próbowało i nie napotkało jakichś problemów z kosmosu
Ja znam tylko roxyka i jest to udokumentowane jednak nie napsiał keidy zbierał plon. Pozatym w opisie uprawy zaznaczył że jesien byla bardzo ładna...
Podsumowujac: Jak ma sie kase to opłaca sie zaryzykować w ak ale trzeba zdawac sobie sprawe ze mozliwe jest ze nie dojdzie...
Chwała Bogu że szastasz tylko wiedzą czysto teoretyczną, a już się zaczynałem martwić.
Dlatego mówię lol jak słysze ludzi którzy mówią że sa pewni tego że ak48 dojdzie na następny sezon
alles
pzdr.
P.S
. . . pewne sa tylko śmierć i podatki
Nie widze w tym nic złego bo sie do tego przyznaje...
kolego nadal mi nie odpowiedziałeś na moje pytanie:
Sporo osób już próbowało i nie napotkało jakichś problemów z kosmosu
mozesz powiedzieć kto? i podać kiedy zbierali w przynajmniej w 90% dojrzały plon?
oczywiscie mówimy o realiach poslikch co jasno wynika z tej dyskusji wiec licze ze nie podasz mana Abudullacha z Afganistanu i pana Fabia z Hiszpanii...
Pozdro i czekam :]
Growman pisze: Witam co sądzicie o takim mixie na outa:-Low Ryder -Joint DoctorKod Zaznacz caływszystko z freecannabis.com
-Low Low -WildFire - cosik podobnego do LR, jakieś gowno ale za 30zl warto spróbowac
-Mexican Sativa -Sensi Seeds
-I albo Sweet Tooth#3 - F2Factory i jakąś jedną odmianke do 15$
albo
3 pac z Nirvany- pradopodobnie AK28, Durban Poison, T44
Jak sądzicie ST#3 dojdzie(w sęsie zebrania pesteczek:) :P ??
pzdr
Low Low bym sobie podarowal - daleko mu do lowrydera pod wzgledem automatycznego zakwitania. Lowryder moim zdaniem nie wart tych pieniedzy. Strain ciekawy pod wzgledem uprawy, ale po zasloiczeniu przecietny.
Ja bym szukal pestek na out u Kanadyjczykow (np. HygroSeeds) i Dunczykow (to juz chyba tylko prywatne kontakty) - kraje maja podobny do naszego klimat i od lat utrzymuja tam kilka sprawdzonych odmian (np. hybrydy MightyMite w HygroSeeds, GuerillaGold itd.). Szwajcarski bluehemp.ch tez jest ciekawy pod katem outdoora. Szkoda tylko, ze nie mozna tego kupic w jednym miejscu - Hygro Seeds np. jest dostepne tylko przez Heaven Stairway.
Growerzy, moze znacie jakieś "egzotyczne" odmianki z freecanabis.com ??
które by się dobrze sprawdziły na Oucie?? z własnego doświadcznia??
"egzotyczne"-chodzi mi o zapach, smak..
pzdr
- early bud z nirvany za pośrednictwem Seed Boutique
- early girl z nirvany za pośrednictwem Seed Boutique
- Jakis darmowy podarek od tegoz samego dostawcy.
Nazwa wskazuje ze sa to wczesne odmiany wiec powinny dojsc. Bardziej jednak mnie interesuje czy nadają sie dla poczatkujacych czy raczej trza sie nimi umiejetniej opiekowac. Kolejna kwestia bardzo wazna dla mnie jest to jakiego kopniaka mam sie po nich spodziewac. Nie lubie za bardzo mocnych przytłaczających faz z ogromną zwałą na koncu. Myślicie ze te odmiany beda dla mnie ok?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.