Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
supravires pisze:

kurcze wy w ogole cos czujecie po takich slabych gowienkach jak napoje izotoniczne?
To nie są napoje izotoniczne ale energetyzujace. Izotoniczne sa np Powerade'y i nie dzialaja w zaden sposob energetyzujaco bo nie zawieraja kofeiny, tauryny etc
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Ja jak mialem 9 lat wypilem 3 puszki napoju o nazwie "doping" poszedłem grac w piłke i gralo mi sie zajebiscie woogole sie nie meczylem, tylko jak po godzinie od wypicia nie trafilem w bramke to mi sie taka kurwica wlaczyla ze zaczalem napierdalac bramkarza a w reszte chcialem kamieniami rzucac :-D
Jakos tydzien pozniej wycofali go..... szkoda bo jak sobie to przypome mysle o takim bialym proszku ktory okazjonalnie spozywam ;-)
Ciekawe czy tam bylo faktycznie cos w tym stylu.
A na dzien dzisiejszy lubie red bulla, burn i Rh+(chyba tak to sie nazywa)
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Ciekawe czy to bedzie u nas destepne: http://www.drinkcocaine.com/mainindex.php , mmmm oby oby :rolleyes:
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
aree1987 pisze:
supravires pisze:

kurcze wy w ogole cos czujecie po takich slabych gowienkach jak napoje izotoniczne?
To nie są napoje izotoniczne ale energetyzujace. Izotoniczne sa np Powerade'y i nie dzialaja w zaden sposob energetyzujaco bo nie zawieraja kofeiny, tauryny etc
no dobra, nieumiejetnie sie wyrazilem, chodzilo mi o energetyzujace... zreszta chyba napisalem ze pilem taki napoj i ze nic nie czulem, co nie...?
kawa na mnie bardzo słabiutko dziala
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Supravires, trzeba nie fukać, to byś nie miał porównania ;) Ja bardzo doceniam działanie napojów energetyzujących, czasem jak mam niż fizyczny około popołudnia i zasypiam na stojąco, a muszę jeszcze iść na angielski, zarzucam sobie jednego red bulla i wszystko wraca do normy. Do nauki nie stosuję, bo wtedy z reguły mam czas na zrobienie sobie zwykłej, poczciwej i taniej kawy ;)
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Jezeli o mnie chodzi to musze wypic conajmniej kilka sztuk redbulli itp. zeby poczuc "jakiegos" kopa.
Natomiast speed8 to totalna sciema + slomka... nic mnie nie podstymulowaly nawet 3 sztuki.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 126 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Dajecie sie ze tak powiem w chuja robic wszyscy z tymi napojami typu"doda ci skrzydeel" :-/ :nuts: To tylko taki chwyt reklamowy <_< .To GOWNO dziala.Zawiera kofeine,to tak jak wypic mocną kawe...Jesli troche dziala to efekt dzialania kofeiny.Lub placebo i autosugestia ;-) Reklama pierze mozg 8-(

P:S wiadomo co dodaje skrzydel :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
+ tauryna, + rzeczy przyspieszające metabolizm, + l-karnityna i tak dalej i tak dalej. LOl. Jakby to sama kofeina była to uwierz mi, że niewielu byłoby takich głupich żeby się nabrać.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Oczywiscie ze dzialaja.
Dla mnie podczas dlugiej jazdy samochodem - 2 red bulle sa idealnym dopalaczem.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 494 / 26 / 0
Prawda działają. Ale ja wolę tanie odpowiedniki - wszystkie smakuja tak samo i nie próbuja być inne niż wszystkie np. Red Bull jest kwaśny, Burn ma czerwony kolor z chujowym posmakiem. A tania reszta smakuje jak peerelowski lizak i działa tak samo.
Po adekwatnej dawce kofeiny w kawie trzęsa mi sie ręce, bolą stawy i zapierdala serce.
A tu jest takie pobudzenie bardziej umyslowe - chociaz fizyczne też.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.