Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
@sandradobrze złapmy się na czacie tudzież pm :)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 45 / 5 / 0
Gdzieś na prażce jest dobrze, aż za dobrze. Piegus w kości. Wczoraj stwierdziłem, że kończę detoks bo już się lepiej czuje i poszło prawie wszystko.

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik thermogripp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2036 / 505 / 0
27 października 2017Klepsydra pisze:
Brama numer 13-trochę lepiej ale nadal same dopki
Brama numer 20- raczej nie ma dopkow, ale zamiast helu są jakieś inne opio w środku
Brama numer 17- zdecydowanie jest tam hel, nawet całkiem sporo. Nie wyczuwam dopkow, towar ciemny bardzo, raczej sypki niż zgranulowany, jest go trochę mniej niż powinno, jednak nic lepszego nie ma.
Pozostałe bramy mają tak słabe opinie ze tam nawet nie wchodzilam.
Haha. Dobry przewodnik. Zaskoczył mnie ten handel w bramach. Nie wiedziałem, że dystrybucja jest realizowana w taki sposób i trochę mnie to dziwi. Myślałem, że to jakoś bardziej cywilizowanie się odbywa - tak jak w przypadku innych dragów. Stanie z czymś na ulicy wydaje mi się jakoś bardzo przypałowe.

W Lublinie nie sprzedają. :old:
  • 1360 / 180 / 0
Co do Krakowa to polecam pokrecic się przy ul. Sw. Katarzyny pod punktem buprenorfinowym. helu tam nie uświadczysz (pod postacia browna), ale majke i kompot (zwykle hujowy) można mysle latwo ogarnąć.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 7 / 1 / 0
01 października 2017Hexe pisze:
Na Rakowickiej kiedyś był pustostan, gdzie można było coś ciekawszego dostać, ale to nigdy nie był hel.
Jest też ciągle istniejący pustostan, w nieco innej części Krakowa, który zdaje się mieć pewien potencjał pod tym względem. Nie napiszę tutaj gdzie dokładnie się znajduje, by nie uprzykrzać życia mieszkańcom, ale wystarczy go zobaczyć z zewnątrz, żeby już wiedzieć, że "to to".
  • 1509 / 223 / 0
30 października 2017daj mi cukierka pisze:
Na Rakowickiej kiedyś był pustostan, gdzie można było coś ciekawszego dostać, ale to nigdy nie był hel.
Jest też ciągle istniejący pustostan, w nieco innej części Krakowa, który zdaje się mieć pewien potencjał pod tym względem. Nie napiszę tutaj gdzie dokładnie się znajduje, by nie uprzykrzać życia mieszkańcom, ale wystarczy go zobaczyć z zewnątrz, żeby już wiedzieć, że "to to".
A chociaż jakaś wskazówka ?
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 7 / 1 / 0
30 października 2017Hexe pisze:
Nie chcę już zdradzać więcej szczegółów, ale naprawdę ciężko przeoczyć ten budynek.
  • 1509 / 223 / 0

Nie chcę już zdradzać więcej szczegółów, ale naprawdę ciężko przeoczyć ten budynek.
To mi tylko jeden na myśl przychodzi. Czarny, specyficzny szkielet, ale wątpię, by o to Ci chodziło.
  • 7 / 1 / 0

To mi tylko jeden na myśl przychodzi. Czarny, specyficzny szkielet, ale wątpię, by o to Ci chodziło.
Szkieletor? :D
Nie, nie wszystkie szyby są na miejscu, ale na brak ścian nie można narzekać, więc nie nazwałabym go szkieletem. Drzwi wejściowe nie pozostawiają złudzeń co do tego, co odstawia się w środku, dlatego rzuca się w oczy.
  • 1509 / 223 / 0

Szkieletor? :D
Nie, nie wszystkie szyby są na miejscu, ale na brak ścian nie można narzekać, więc nie nazwałabym go szkieletem. Drzwi wejściowe nie pozostawiają złudzeń co do tego, co odstawia się w środku, dlatego rzuca się w oczy.
Ano szkieletor. %-D Ale tak sądziłam, że nie o to chodzi. To musiałby być cud, żeby o to chodziło. No nic, podomyślam się trochę, może trafię.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.