Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
[ external image ]
27 października 2017Klepsydra pisze: Brama numer 13-trochę lepiej ale nadal same dopki
Brama numer 20- raczej nie ma dopkow, ale zamiast helu są jakieś inne opio w środku
Brama numer 17- zdecydowanie jest tam hel, nawet całkiem sporo. Nie wyczuwam dopkow, towar ciemny bardzo, raczej sypki niż zgranulowany, jest go trochę mniej niż powinno, jednak nic lepszego nie ma.
Pozostałe bramy mają tak słabe opinie ze tam nawet nie wchodzilam.
W Lublinie nie sprzedają. :old:
30 października 2017daj mi cukierka pisze: Jest też ciągle istniejący pustostan, w nieco innej części Krakowa, który zdaje się mieć pewien potencjał pod tym względem. Nie napiszę tutaj gdzie dokładnie się znajduje, by nie uprzykrzać życia mieszkańcom, ale wystarczy go zobaczyć z zewnątrz, żeby już wiedzieć, że "to to".
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
30 października 2017Hexe pisze:A chociaż jakaś wskazówka ?30 października 2017daj mi cukierka pisze: Jest też ciągle istniejący pustostan, w nieco innej części Krakowa, który zdaje się mieć pewien potencjał pod tym względem. Nie napiszę tutaj gdzie dokładnie się znajduje, by nie uprzykrzać życia mieszkańcom, ale wystarczy go zobaczyć z zewnątrz, żeby już wiedzieć, że "to to".
30 października 2017daj mi cukierka pisze:Nie chcę już zdradzać więcej szczegółów, ale naprawdę ciężko przeoczyć ten budynek.30 października 2017Hexe pisze:A chociaż jakaś wskazówka ?30 października 2017daj mi cukierka pisze:
Jest też ciągle istniejący pustostan, w nieco innej części Krakowa, który zdaje się mieć pewien potencjał pod tym względem. Nie napiszę tutaj gdzie dokładnie się znajduje, by nie uprzykrzać życia mieszkańcom, ale wystarczy go zobaczyć z zewnątrz, żeby już wiedzieć, że "to to".
30 października 2017Hexe pisze:To mi tylko jeden na myśl przychodzi. Czarny, specyficzny szkielet, ale wątpię, by o to Ci chodziło.30 października 2017daj mi cukierka pisze:Nie chcę już zdradzać więcej szczegółów, ale naprawdę ciężko przeoczyć ten budynek.30 października 2017Hexe pisze:
A chociaż jakaś wskazówka ?
Nie, nie wszystkie szyby są na miejscu, ale na brak ścian nie można narzekać, więc nie nazwałabym go szkieletem. Drzwi wejściowe nie pozostawiają złudzeń co do tego, co odstawia się w środku, dlatego rzuca się w oczy.
30 października 2017daj mi cukierka pisze:Szkieletor? :D30 października 2017Hexe pisze:To mi tylko jeden na myśl przychodzi. Czarny, specyficzny szkielet, ale wątpię, by o to Ci chodziło.30 października 2017daj mi cukierka pisze:
Nie chcę już zdradzać więcej szczegółów, ale naprawdę ciężko przeoczyć ten budynek.
Nie, nie wszystkie szyby są na miejscu, ale na brak ścian nie można narzekać, więc nie nazwałabym go szkieletem. Drzwi wejściowe nie pozostawiają złudzeń co do tego, co odstawia się w środku, dlatego rzuca się w oczy.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.