Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 5318 / 956 / 0
Na pewno u kobiet sa wrodzone opiekuncze cechy, a my jestesmy jak takie duze dzieci w ich aptece :)
Zdaje mi się że z tej troski nie jest daleko do jakichś wyzszych uczuć.
Kobiety ze swojej logiki zdają się emocjonalnie inwestowac w relacje "ktorych by blizsi i znajomi nie pochwalili :)"
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1683 / 126 / 0
27 września 2017Mipro pisze:
27 września 2017Drevolt pisze:

ja nie pije alkoholu wogole i daje rade dziennie 900mg przerobic bez uszczerbku na zoladku (w sensie takiego widocznego po godzinie od zazycia w postaci bolow brzucha,wymiotow)
alkohol paskudnie na żołądek wpływa. Często pity potrafi zrobić masakrę z żołądkiem. Ja w sumie mało ostatnio piję, nie szaleję jakoś bardzo. A kodeiny nie biorę, i jestem czysty. Kiedyś brałem, ale nauczyłem się żyć bez niej :) Żołądek od razu w lepszym stanie. Może nie w idealnym ale dużo lepszym.
ja mam tak ze po thio nic a po jednym piwie bede miec srake na drugi dzien
  • 293 / 14 / 0
@up
Sraka to nie jest wyznacznik uszkodzenia żołądka.
kodeina spowalnia perystaltykę przez co blokuje srakę, co nie znaczy że thio jest nieszkodliwe, co to to nie xd
27 września 2017Defi pisze:
Takie gadanie. Wszystko zależy od organizmu - dla przykładu mój sąsiad pił całe życie szlachetne trunki pokroju denaturatu, a zginął w wieku dziewięćdziesięciu trzech lat w wypadku. Jedynie oczy miał chore.
Dowód anegdotyczny: czym jest i dlaczego nie ma żadnej wartości?
polecam, nie tylko tobie, bo przewijanie po kilka stron w każdym prawie temacie żeby dojść do jakiejś konstruktywnej wypowiedzi jest już męczące
  • 3455 / 562 / 2
27 września 2017AlienForms pisze:
@fakediamond może wrzody Ci się odezwały - sulfo jest trochę żrące.. szczególnie jak się wrzuca na pusty bebech, popija colą albo redbullem.
U mnie koda zadziałała w końcu po jakiś dziwnych kaprysach.. zastosowałem standardową metodę, tzn zjadłem małą kanapkę przed wrzuceniem i popiłem ciepłą herbatą.. Wystarczy, że mam pusty żołądek i chuj.. koda działa bardzo słabo
Nie dziala slabo tylko zbiles sobie dzialanie kody herbatą. Herbata zbija dzialanie opio. Mnie ostatnio koda pobudza ja jestem zaawansowany kodziarz kodze prawie czwarty rok. Powtarzam sie ale lepiej dwa razy niz wcale lepsza koda z antidolu 15 ekstrahowana. Ja pijam srednio z pieciu paczek czesto cztery czasem szesc lub trzy trzy ostatnio rzadziej ale chyba znowu sie z trzech zacznie bo dopiero koniec miesiaca a do wyplaty daleko i nie wyrobie finansowo. Trzy tez fajnie klepia ale lepiej wiecej mi wchodzi ostatnio bardziej euforycznie niz kanapowo na drugi dzien rzeski i wyspany to w antky lubie najbardziej. Ps thio najlepuej popijac kefirem wtedy nie niszczy tak ściany żołądka. Polecam wspierac czasem wątrobę hepatilem i esselivem. Aby nie miec wrzodow wystarczy z rana zapelniac zoladek woda mineralna jak nie mamy czasu zjesc. Druga zasada nie pic kawy na pusty zoladek. Trzecia zasada nigdy nie palic na pusty zoladek zawsze po jedzeniu. Czwarta zasada nie chodzic glodnym. Stosujac te cztery zasady mozemy cieszyc sie dlugim stosowaniem thico i brakiem wrzodow. Niby jemy thico na pusty zoladek ale zapity kefirem yo juz cos. Ja zawsze zapijam kefirem luksusowym z gorskich krow.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
28 września 2017Mefistofeles1945 pisze:
27 września 2017AlienForms pisze:
@fakediamond może wrzody Ci się odezwały - sulfo jest trochę żrące.. szczególnie jak się wrzuca na pusty bebech, popija colą albo redbullem.
U mnie koda zadziałała w końcu po jakiś dziwnych kaprysach.. zastosowałem standardową metodę, tzn zjadłem małą kanapkę przed wrzuceniem i popiłem ciepłą herbatą.. Wystarczy, że mam pusty żołądek i chuj.. koda działa bardzo słabo
Nie dziala slabo tylko zbiles sobie dzialanie kody herbatą. Herbata zbija dzialanie opio.
Nie wiem - waliłem 15msc w ciągu herbatę 24/7 i koda działała OK. Teraz raptem 2 tyg i po paru dniach przerwy koda działa bardzo słabo. Ale inny mak teraz płukałem, jakiś bardziej kodeinowy to może coś przez to..
Najlepiej robić przerwy, wtedy prawie zawszę działa si ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 25 / 3 / 0
Nie raz robiłam ekstrakcje z Antidolu, teraz to niemożliwe, bo nie mieszkam sama.
Przypomniałam sobie, że powinnam coś jeść i jakoś żyję. Wczoraj wzięłam 300mg, efektów nadal brak, a zawsze coś tam czułam... Może to przez zmęczenie.
Wrzodów nie podejrzewam, bo nie bolał mnie żołądek. Kilka razy zdarzyło mi się, że na drugi dzień po kodeinie było mi rano niedobrze, ale na ogół powodem było to, że nie wzięłam niczego na alergię (efektem często były właśnie mdłości + ból głowy, następnego dnia).
Może to i dobrze, że koda nie działa. Może w końcu rzucę.
Uwaga! Użytkownik FakeDiamond nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
[mention]Alienforms[/mention], w jakich sklepach kupowałeś ostatnio nasionka na PST i jakie? chyba będę musiał się poratowac przez weekend takową herbatką
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
w Carrefour mak Helcom xxxxx3 (tylko kończące się na 3 czyli z Hiszpanii działaja ale i to też różnie bywa) - ciężko jest coś działającego trafić. Poczytaj wątek Kupno maku
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 3455 / 562 / 2
28 września 2017FakeDiamond pisze:
Nie raz robiłam ekstrakcje z Antidolu, teraz to niemożliwe, bo nie mieszkam sama.
Przypomniałam sobie, że powinnam coś jeść i jakoś żyję. Wczoraj wzięłam 300mg, efektów nadal brak, a zawsze coś tam czułam... Może to przez zmęczenie.
Wrzodów nie podejrzewam, bo nie bolał mnie żołądek. Kilka razy zdarzyło mi się, że na drugi dzień po kodeinie było mi rano niedobrze, ale na ogół powodem było to, że nie wzięłam niczego na alergię (efektem często były właśnie mdłości + ból głowy, następnego dnia).
Może to i dobrze, że koda nie działa. Może w końcu rzucę.
Z Antidolu lepiej i szybciej sie wchlania, bo masz juz gotowy roztwór w plynnej szybko wchlanialnej postaci, a tabletki muszą się rozpuścić w żołądku. Przy odstawce wazne, zeby nie chodzic glodnym.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 303 / 0
Ale zjeść też coś trudno czasami, ale tak zdecydowanie głód nie pomaga - z prostej przyczyny - kojarzy się z kodą.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zablokowany
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.